Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: pane kevine.

prosímtě...s tebou se tady nikdo nebaví...to neřeším s tebou tak klid *15* možná se budeš divit,ale já studuji psychologii...takže to je dobrý...můžu si dávat sezení sám sobě....aspon usetrím *15*
  • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: OMG ...

hmm tak to je good
  • Re: Re: Re: Re: Re: OMG ...

už jsem psal, že jsem jen chtěl vidět vaši reakci *15* ale jestli sis to vzala tak osobně tak se omlouvám *3*
  • pane kevine.

hele pane kevine jestli máš nějakej problem tak s tim nechod sem nikdo se o tebe nezajímá kapis to ? no tak to pochop a nelez sem když máš něco v hlavě radši jdi k psychologoj bb "cherry cherry bum bum"
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: prosim

*15* *15* *15* noo třeba...bo tam bude na chůdách *15* *15* tyo chudak to mu ako nezávidím:D *15* *15* si to představ...jak je tam na potpatkach *15* *15* z toho nemůžu *5* *15*
  • b.e.t.u.l.i

treba mu daj podpadky :D *15*
  • nik011

to ja taky ne, ale proste me jenom vadi jak si ho tam urazel, ale jestli chces tak s tim pokracuj no kdyz te to bavi
  • nik011

ja vim
  • Re: Re: Re: Re: OMG ...

to jsem netvrdil *15*

hele já se necu hádat, ale neměla jsi hned na mě vyjíždět *15*
  • nik011

nj ale jak pak mam vedet asi ze ses kluk ne
  • nik011

Re: Re: Re: OMG ...

ok uz to sem nekdo psal.. ale ja sem to teda nebyla

ježíši...ještě začni ty vole řešit překliky *15* jako bys ses nikdy nepřepsala co? no jo já zapomněl...jsi přece ta dokonalá před kterou musí všichni panout na prdel a brát tvoje názory jako hotovou věc! *15*
  • deniska-l

jjj *15* ale jako přídou mi všichni proti Taylorovi takovííí víc vymakany *15* *15* ten co bude hrat Paula ten je mi takovej sympatickej *15* *15* ...ale jako pořád přemejšlim nad tim jak to udělaj že Taylor bude vyšší než Rob *5* ?
  • nik011

Re: Re: OMG ...

jn ale to je jeho problem
  • nik011

ohh good v tom pripade neumis psat kdyz pises ,rada,
  • Re: !!!!!!!!!!!

sbohem *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: prosim

no ja si myslim ze ten herec co bude hrat Jareda by mel hrat spis Sama... ale tak to je jedno ... uz *15*

*15* *15* *15* promin ale já nejsem holka....vím že máš asi trochu problémy s fungováním svého mozku, ale tohle bys asi mohla vědět *15* *15* *15*
  • nik011

jo uplne mrte se chovam jak velka holka nooo uplnee,hlavne ze ty ses tak hrozne chytra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit