Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: new moon

cetla sem ze v americe bude 20.11 ale v cechach az v lednu 2010 *9* *9*
  • erikaa

2500

týýjooo diskuze už je 2500 to je super !!!! mohli bysme to dát na 3000 *15* *15*
  • erikaa

new moon

Nevíte někdo jak se ještě dlouho má točit new moon ???? *15* *3*
  • erikaa

Re: Re: Robert Pattinson

No to je jasný *1* *1* já už se nemužu dočkat Novýho měsíce. *15*
  • bellinka

Re: Robert Pattinson

Mno nee asi!=D...ale oni jsou tam vsichni supr!..ne jenom on! *15* *14* *5*
  • hanisek89

Robert Pattinson

Robert Pattinson je nej jak hraje v stmívání..... *3* *3*
  • leila00

Sorry

Ahoj, hele lidi sorry ale teď mi vůbec nešel net a jak ho mám teď je jen přechodnej tak vůbec nevím jak to bude zítra. Moc se omlouvám, že sem tady nebyla řešit to video (: Pak napíšu až bude vše OK. Zatím pa.
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: ahojík

*15* *15* jj *15* noo bude to o celým Stmívání!!!!! *5* jato včera popletla sryyy *3*
  • maj_ki

Re: Re: Re: Re: ahojík

já jestli vydržím tak jo ale jinač pujdu spát a nastavím si budíka *15* a taky si to nahraju a na dvd to nemám ... *9* a tak co stim videem jak to má tedsa býtjenom o robovi nebo o stmívání ? *7*
  • deniska-l

Re: Re: Re: ahojík

tjn *15* nwm možnááá *15* ja to mám na dvd *15* *15* ty jo??? *5*
  • maj_ki

Re: Re: ahojík

Tak to je trapas ... :-( *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* budeš se dívat dneska na scary movie 3 ?? *15*
  • deniska-l

Re: ahojík

ahooojik:-*...nooo taky se ptám co je novyho ale dneska je to tu nějak mrtvy *9* tak nwm no *15*
  • maj_ki

ahojík

Ahojííík lidičky *15* tak co je něco nového ???
  • deniska-l

Re: Re: ahooooooooooooojik

nooo koukam na to *15* jako ale ja bez smajlu nenapíšu ani jednu větu *15* toe úplnej nesmysl ...nam to tady nebude nikdo zakazovat že jo!!! *3* bez smajlů to není ono *15* takže SMAAAJLYYYY *15* *15* *15* a co s těma napadama??? *5*
  • maj_ki

Re: ahooooooooooooojik

ahojííík lidičky *15* jsem tu nachvilku zavítala *15* tak co jak pokračujete s videem?něco novýho ? *7* *15* *14*
  • b.e.t.u.l.i

Re: ahooooooooooooojik

bacha nato mame zakazany smajly *15*
  • deniska-l

ahooooooooooooojik

tak sem zas tady *15* *15* tak co jak sme pokročili s videjkem??? *7* řekl někdo nějaky nápad?? *15* už mame Ahooj ....tak ted něco dalšího *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: no coment

Ach mno ani to nerikej!! *5* *14* *14* *15* Jaa ho pste ''miluju,,!... *15* *15* a presne pri pomysleni na Roba je malickost ten smajl *15* o proti tomu jak se doopravdy cejtim *15* *15* a jeste ted kdyz ctu Midnight Sun *15* To je ty woe jeste vic k smichu *15* *15* *14* *14* *14* *5*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: no coment

no a pri pomysleni na Roba se mi chce usmivat tak se smeju *15* boze jak je uzasnej *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: no coment

Zejo?...to uz by jsme nebyly my *15* *15* bez smajlůů *15* a hlavne zadna diskuse *15* *15* *15* ty woe a i kdybyhc se to chtela nechat odnaucit tak byhc to stejne nevydrzela!..ale to nehrozi *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit