Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel

už čtyři *15*
  • lenicczka

Re: Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel

řekla bych že by se nas naslo víc
  • leila00

Re: Robert je nejlepčí!!!=)

J, je nej!
  • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel

tři *15* *15* *15*
  • olousek

Robert je nejlepčí!!!=)

Já ho úplně miluju ve filmu stmívání jako Edwarda, ale jako Cedrik v HP je taky nej *14* *14* *14*
  • erikaa

Re: Re: Re: Tokio Hotel

Jo tak to jsme dvě !!!! *15* *15*
  • erikaa

Re: Re: HOVNO

Nechte ji bejt akorát zas někdo provokuje a to je už samo o sobě dost ubohý. *9* *9* *9*
  • leila00

Re: Re: Tokio Hotel

Ale jo.. on říkal, že je zná a jejich hudba se mu i docela líbí ale to, že budou zpívat soundtrack už jsou kecy. Tyjo naštěstí *3* já je tak nemám ráda xD
  • nik011

Re: Tokio Hotel

diky bohu protoze, sem vedela ze neni na TH
  • leila00

Tokio Hotel

Tak naštěstí to o tom, že TH má Rob tak rád, že by chtěla aby nazpívali nějakou píseň k New Moon byla jen lež *3*
  • miss_cullen

Re: Re: Tokio Hotel

přesně - je to děsný *9* Já je tááák nesnáším *5* *5* *5*
  • miss_cullen

Re: HOVNO

trapko *13* *13* *13*
  • leila00

No už to, že jsi napsala radši fanděte Slipknot nebo JB mě dostává *15* Ty skupiny si jsou tak podobný, že to ani neni možný *15* . Asi jsi ještě pořádně nezapadla do svého hudebního stylu no.. ale to je jedno. Tady tvuj ubohej názor nikoho nezajímá tak si táhni tam kde to někoho zajímat bude. Víš, svět se netočí kolem tebe a tvejch NEJ ale každej má jinej vkus a názor. Tady to je pouze pro fans. Pa zlato *14*
  • mysak.kol

chudinko jedna odkopnutá!!! Jsi se vysrat, debile! *16*
  • nik011

Re: Tokio Hotel

i hate th , jako zpivaj docela good .. tot vse
  • nik011

jo a mas ppravdu ze se mi zacal libit az po stmivani no , to je jediny v cem mas pravdu debilku !
  • nik011

drz hubu ty debile.ja te nemusim ani videt a je mi na bliti uz ted tak vcem je rozdil? di si fandit tem tvejm jonas brothers , co si o tom myslis ty tak to me nejak nezajima ale kdyz si myslis ze ses zajimavej/a tak to je jenom tvuj found kapi?bibi i loveeeeeeeeeeeeeee roooooobb a ty s tim nic nenadelas , huhuuhuhuhuhuhuhuhuhu
  • denisakadlecova

HOVNO

Co se vam na nem tak libi? Jo nojo vlastne on hral ve filmu stmivani a ted je tu to silenstvi!!Me se staci na nej jenom podivat a je mi na blití! Chlupatý břicho jako medved, no fuj, zarostlej jak hovno! Nikdy nedokážu pochopit, co se vám na něm tak líbí!!KENTUS!!No proste hnus. Jedinej důvod, proč jste jeho fanoušci? hraje v tý nejvetsi kravine stmivani [twilight]. Jo Robertku pojd, joooo! To jste vsichni asi slepý!Je to obyčejnej debil, kterej si zahrál v jednom posranym filmu a kvuli nemu se zbouri celej svet ne? Kdyby jste byli radsi fanoušci SlipKnoT nebo Jonas Brothers udelate lip nez fandit nejakymu posrankovi!!Nesnášim ho!
  • kikimelka

Robert

Robert je nejlepšííííííííí!!!!!!!!! !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • erikaa

video

Viděli jste tady na videjích to breaking dawen myslím že takhle nejak by to mohlo vypadat i na plátně co myslíte ???? *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit