-
V Twilight je hrozně roztomilej :-)
Tam vypadá jako ještě jako kluk, nebo spíše jako teenager. Hmm teď je mu už 28. Tam mu bylo asi tak 20 -
Mám ho ráda a upřímně ho lituju.Je to skvělý herec a Twilight Sága je asi nejůžasnější série filmů co znám.Lituju ho proto že on nemůže za to,že měl tuhle holku a pak zas tamtu, nebo že uděla tohle a pak zas tohle.Není to jenom jeho případ ale novináři jsou fakt prasata,měli by se stydět!On nemůže za to jaký je a nemůžou za to ani ostatní kterým to novináři taky dělají,takže nechápu proč to dělají.Jasně že asikvůli penězům ale peníze nejsou všechno.
-
Sorry ale mně se nelíbí *7* Víc se mi teda líbí z Twilight Sagy Jacob....Edward mi příjde moc vybledlí ale ve skutečnosti není zas tak špatnej ale.....na Jacoba nemá *2* *15* *2* *1* *1* *2* *15*
Sorry ale nezlobte se na mě, a nepiště např. Jsi blbá...Edward je hezkej...Nevhápu jak se ti může nelíbit atd.
Jsem svobodnej člověk a mám právo vyjádřit svůj názor *5* -
Jestli je tohle budoucnost filmu, tak uprímnou soustrast !!!!
-
At si rika kdo chce robert
Je hnus
Taylor je se.. -
to je nejlepší herec a v stmívání všech dílech je nejlepší koukám na to a je to bomba ale Edward Cullen se zamiluje do člověka a pak si to bude naštvanej že mohl ohrorozit celou rodinu ale pak bude štastněj já mu zavídím mohl si zahrat upíra a já ne to je škoda to je můj sen zahrat si v filmu upíra Robert si to zahral ale já už asi nikdy nezahraju to škoda ale budu se stím muset poprat a srovna ře si nezahraju upíra
-
prosim kde žije v akom meste ? *9*
-
Máte rádi Twiligh ságu? Líbily se Vám knihy a chtěli byste si přečíst další příběhy s Twilight tématikou? Pak je tu něco pro Vás!
Stránka www.stmivani.eu je plná fanfiction povídek od amatérských pisatelek právě na toto téma. Přečtěte si plno nádherných příběhů, které Vás jistě chytí za srdce. Dokonce můžete sami přispět vlastní tvorbou.
www.stmivani.eu -
je to ten nejlepší herec na světě *14*
-
jsi trapnej
-
Aha vendy ty si něco víc? *3* *1*
-
Už má novou dě*ku ... hajzel
-
hm... jenom kvůli jedné fotce je Pattinson de*il. To si fakt může myslet jenom mr**a a jak vůbec vypadá tvoje profilovka určitě hůř co? no já si myslím že je tam na té fotce ohodně lepši než kdybys tam byla sním ty RENATO!!!
-
Robertem doslova žiju a nestydím se za to. Vždycky, když mám špatné chvíle, tak si pustím jeho filmy, jeho hudbu, nebo se prostě jenom podívám na jeho fotky. Řekla bych, že z té své generace tak trošku uniká, protože se chová jinak. Odlišnějc, ale vlastně líp. Líbí se mi, jak je praštěný a sám sebou :D Upřímně, kolik z vás by mu dalo osmadvacet? :D Mrzí mě, že se Robsten rozpadli a mám rozpadli a mám pocit, že to řeší čím dál, tím víc lidí. Můžu vás ujistit, že kdyby teď udržovali nějaký vážnější vztah, tak fotografům jednoduše neutečou, ale věřím,že jsou pořád v kontakt. Koneckonců, lidi jako jsou oni dva (vzhledově), by si partery už dávno našli. Musím mít nějaký důvod, proč jsou oba dva pořád single..
-
Můžeš mi sem dát odkaz na ten rozhovor, kde to Rob takhle říká? :)
-
Teť prej uhání Katy Perry.
-
jo a taky každý z nich jěště nemá nikoho jiného tím pádem jsou spolu teda myslím si to a pevně doufám protože oni byli takový magický pár měli v sobě to co žádný jiný pár v Hollywwodu a mají k sobě veliké a nepřetržitelné pouto lásky ! horší na tom je že se jich nemůžeme zeptat osobně a musíme se dohadovat mezi sebou nebo číst z bulvárů o jejich vztahu který nám nikdy nepoví pravdu pokud není obrázek jako důkaz ale stejně si řekneš že už nebudeš číst ty nepravdivý články v bulváru ale zase na druhou stranu si to přečíst chceš protože tě to k tomu táhne !!! .......... ale vážně já se v tom asi taky nevyznám !! ale chtěla bych protože Robsten je jeden z mých nejoblíbenějších párů Hollywoodu
-
Ja mýslím že spolu stále chodí ! protože bulvár si muže psat co chce Rob s Kris chodí ale tajně daleko od medií a paparazzi . Rob nedávno v rozhovoru řekl že je s Kris stále v konaktu . No asi takhle jestli je to pravá láska a já věřím že jo tak se k sobě vrátí a nebo spolu jsou ale media o tom nevědí ...... ten vztach je jako na horské dráze ale tolikrát hos slepovali a stálo je to dost usilí tak si myslím že by to byla blbost kdyby to vzdali !! každý ma dostat druhou šanci ! ale říká se že podruhé do stejné řeky nevstoupíš ... zdáse že Rob a Kris toto přísloví neznají !! ale já je chci prostě zpatky chybými Robsten !! oni byli tak krásný pár a doufám že čas ukáže a zase se spolu objeví na veřejnosti . A Rob taky nedávno v jednom rozhovoru řekl že na ni nikdy nezapomene a že stále k ní něco cítí a že by se mohli dostat zpět dohromady !!! teda doufáááááááááám
-
Chodí ještě s Kristen Srewart?
-
víte co by mě opravdu zajímalo????s kým chodí!-totiž mám v tom totální guláš, jednou s tamtou, jednou s kristen...no řeknu vám WHATS THE FUCK?! *1* PS:pokud se v tom někdo vyzná tak napište, děkuji