Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MTV

Ahoj. Twilight získal ceny diváků MTV za nejlepší film roku, nejlepší ženský výkon, nejlepší průlomový mužský ýkon, nejlepší souboj a nejlepší polibek. Rob chtěl při přebírání ceny za polibek Kristen před diváky políbit a ona mu uhnula - to je potvůrka:-D
    • leila00

Re: MTV

Ale oni to tak podle mě měli vymyšlené ;)
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: MTV

taky si moc preju aby spolu chodili *15* Bella s Edwardem proste patrej k sobe ne :) *15*
    • aluska33

Tak podle mě to měli spolu domluvený ,protože jak Kristen odcházela a otočila se a natáhla Robikovi ruku a ten se zasmál.Na jednom odkaze jsem se dočetla ,že při natáčení v Italii ,líbací scéna!!Tak se líbali i po skončení natáčení.Asi nechtějí dávat bulváru podmět aby je sledovali!!!třeba se ještě k tomu vyjádří.SPOLU JIM TO ALE MOC SLUŠÍ!!!ŽE!!! *3* *3*
      • Re: Re: MTV

Jo jo. taky si myslím, že to měli domluvené:-) Udělali to schválně, aby rozdrtili fanoušky:-D což se povedlo:-D Osobně si myslím, že spolu chodí;-) nebo je to možná jen moje tajný přání, že jim to přeju, protože si myslím, že se k sobě hodí:-)
    • hougerka.edward

jj Tak to jsem taky viděla Robert je romantik páč zavírá oči při líbání......chtěl ju na tom pódiu políbit....zavřel oči....a ono se nic nestalo xD ta ho normálně sjela nahodila takowej rypák co si to dovoluje mno prostě stěr jak prase!!!!!Ještě aby toho nebylo málo mu vynadala a seřvala ho mno úchvatný fotky jak tam na něj řve...potom Rob taky nahodil good rypák jak ho utřela mno prostě megááá=o*♥♥♥xD *14* *14*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: MTV

chudacek :( taky sem to videla *9* jak chtel po ni pusinku a ona ho odmitne.. proc?! nechapu!!! jak ho muze nekdo odmitnout?? nejkrasnejsiho clovicka na planete ? *15* *15*
  • pavlinqa

já snad umřu!!

Ahoj všichni, musela jsem se už také konečně přidat do tohoto fanklubu *3*
    Dneska jsem koukla na ten trailer a myslím, že to asi nevydržím... *9* Dokud jsem ho neviděla, tak jsem byla jakž takž v klidu, ale teď? Když už vím jak to bude krásné? Z toho neusnu *9* Jinak díky, za ten odkaz - leila00 *3*
  • leila00

trailer k NM

Ááááááááá, tak už jsem se koukala na trailer a božíííí ♥♥♥ Sakra, za to by měli snad zavírat xD Jen bych čekala trochu lepší výkon od Kristen, jak se řízla ale třeba to tak jen vypadá a do filmu to zapadne líp. Zase když to vemu z tý druhý stránky noo ale prostě boží!!!!! A jak se Jacob promění!! To je něco ♥ Kdo ještě neviděl tak http://www.myspace.com/trailerpark
    • cathrine14

Re: trailer k NM

Hej jn ten trailer je úplně senzační.. upe nechápu jak to vydržím až do listopadu nebo kdy to... aaaa ten rob je tak sladkej.. mno to je blbe slovo spise k sezrani... *14* *14* bude to fakicky upe uzasnej film (jako stmívání samozřejmě) *14*
    • lidus5

Re: trailer k NM

Zapomněla jsem z tho dýchat!!! Je to super, já to snad do listopadu ani nevydržím... *9* Jsme děsně zvědavá jak to udělají s Edwardovým hlasem při nebezpečí, ve kterém se Bella bude schválně ocitat... Je to pro mě naprosto geniální, když jsem četla knihu a Edward na Bellu poprvé promluvil... hodně dlouho jsem se z toho dávala dohromady... *14*
      • hougerka.edward

Re: Re: trailer k NM

Robert tam je k zulíbání k sežrání...čekala jsem že tio bude horší podle těch klipů keré byly vytvořeny x(.....uáááá asi jsem se podruhý zamilovala do stejnýho člověka =o*xo*♥♥♥♥
        Prostě je úžasnej a báječnej....vypadá fagt very hot and sexy....Robovi to vždycky sekne...=o*Prostě vynechala bych prázdniny ale jenom aby už byl prosinec a já mohla shlídnout NM... *14* *14*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: trailer k NM

jo ten trailer je uplne senzaci!! a do listopadu jeste tolik mesicu *9* nevim jak to zvladnu.. :( no ale aspon ze je ten trailer na kterej se ted neprestanu koukat *15* jen me prijde trosku divny jak tam na konci zavola na Jacoba at jde na Laurenta... vzdyt to este nema vedet ze je vlkodlak... a Rob je tam neodolatelnej *14*
  • mysak.kol

prosím

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ 0905/ssooouuttteeezz-o-nej-fotecku- ashley-zacina
    hlásněte tam pro mojí fotečku Ashley, jsem tam jako Mysak.kol díky *8*
  • Blog

Ahojík, chtěla bych vás jenom pozvat na můj blog vampire-vegetarian.blog.cz
    Je úplně nový, ale nějaké věci už tam sou. Kdyby ste měli nějaký nápad na úpravu, tak neváhejte a písněte. Jinak se tam můžete mrknout. Díkes
  • Hláskuj

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ 0905/ssooouuttteeezz-o-nej-fotecku- ashley-zacina
    Prosíím hlásuj
  • miss_cullen

15 vteřin z NM

Tak co, už jste viděli patnáctivteřinovou scénu z New Moon ? A co na ni říkáte ? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • janette24

Re: 15 vteřin z NM

Ta scéna je fakt perfektní...už se těším na pondělí ráno, kdy budu moci zkouknout trailer *14* už opravdu chci, aby byl new moon hotovej nemůžu se dočkat a ty fotky z natáčení taky vypadaj skvěle *3*
      • miss_cullen

Re: Re: 15 vteřin z NM

mám to na blogu: lion-lamb-love.blog.cz
        • nik011

Re: Re: Re: 15 vteřin z NM

DIK
      • b.e.t.u.l.i

jn je to uzasna scena... a jak se tam pak libaj... ja chci taky pusinku!! *15* *15*
    • keeta

Re: 15 vteřin z NM

já sem to už viděla a je to LUXUSní!! *14* *14*
      • nik011

hej pls date mi na to odkaz?
  • b.e.t.u.l.i

Little Ashes

nevite nekdo ten odkaz na kousek little ashes prosim?a nevite kdy to ma prijit do kin? *15*
  • hougerka.edward

New moon...sestříhané fotky

Právě jsem viděla sestříhané fotky....jak Bella zachraňuje Edwarda a musím říct...je to dojemný jak prase...málem sem aj brečela...♥♥♥=o*xo*
    To je prostě úchvatná scéna...nelze popsat slovy to můsíte vidět!!! prostě se strašně těším až to bude natočený a obzvlášť až to bude v kinech x)....megááá scéna!!!! *14* *14* *14* *14* *4*
    • nik011

Re: New moon...sestříhané fotky

kde si je videla?
      • janette24

Re: Re: New moon...sestříhané fotky

ty fotky jsou všude kam se koukneš...např. na lionandlamblove.org/gallery nebo pattinsondaly.com a i jinde
      • hougerka.edward

Re: Re: New moon...sestříhané fotky

na http://robertpattinsonwho.com/ a ještě je tam v tom záběru good fotka jak tam sebou Bella pleskne...xD....jenože mi tam jedna fotka schází...jak se Robert otočí,jde zpátky dovnitř a popotahuje si kalhotky páč asi asi všiml jako my ostatní ...že mu leze prdel !!xD ♥♥♥ *14* *14* *7*
        • nik011

Re: Re: Re: New moon...sestříhané fotky

j dikyy *14* *1*
  • Aukce

To ste slyšeli, že dal Robert do aukce svoje 2 polibky??? Nakonec byly vydraženy asi za 400 000 Kč. Mě to jako docela dostalo. Nějakejm dvěma holkám rodiče zaplatili 20 000 dolarů jenom za to, že se s Robem mohli setkat osobně....Mno věřili byste tomu?? *9* *13*
    • hougerka.edward

Re: Aukce

Mno mě to příjde ujetý...ale když na to rodiče mají x(x´´(=´´( docela mě to aj vytáčí.....A ještě jsem u toho četla že polibky HM????Jenomže psali na tvář...že od něj dostaly!!!!To mi příjde nefér....když polibky tak pořádně...csss já tam bejt by mi dla na tvář bych mu to vrátila aj s franclem!!!♥♥♥xD asi by mu z toho hráblo....by se hošánek divil.....ale peníze navíc už by nedostal borec!!!=o* xD *14* *14* *14* *14* *1* *15*
      • Re: Re: Aukce

jasnyy si myslis ze by ses na nejakyho francouzaka zmohla nebo co
      • janette24

Re: Aukce

ale ty peníze nešly Robovi do kapsy,*13* ale to byla dobročiná akce. Je to pro lidi co maj AIDS na tu léčbu atd... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit