-
Robert je s Kristen Stewart zasnobený a s tou druhou nechodí
-
-
Jak to vis?
-
neeeeeeeeeeeee
-
Blbost, nechodí ani s jednou! S Kristen se nadobro kvůli její nevěře rozešel a s tou druhou jsou kamarádi.
-
-
Ta Riley Keough s kym vlastně chodí? S Alex Pettyfer nebo s Robem???
-
Robert patison je nádhernej *14*
-
Ne jenom Lukás tady píse porád,ale i Diwa Swina bude psát,Patizon je d*bil a imb*cil
-
-
Jsi vážně magor...
-
-
Ale já si tady muzu psát jak chci co chci a kdy chci a ty se muzes posr*t, jestli se ti nelíbí táhni do hajzlu
-
-
Hi Robert pattinson!i am Andy and i love you!!!you beautiful!!!Kristen!i hate you!!whats dont like Robert????he is Very beautiful and funny he is best !!!!!what divorce with Robert????WHAT?????
-
-
Miluju edwarda-roberta!!je tak strašně nádhernej!!!když je oholenej:-)ale o to především tak moc nejde:-)já myslím že je tak fantastickej a vtipnej a že by se hodil do všech filmů a mě by se líbilo kdyby twilight sága pokračovala třeba i kdyby bylo 10 dílu tak by mi to nevadilo:-):))))
-
-
Diwa Swina- stejně jsi Lukas Pintér tak nevim na co si tu hraješ.... Jestli se ti Robert nelíbí tak táhni do hajzlu ty! Plácej si ty svoje kraviny někde jinde, někde koho to bude zajímat! Zamindrákovaný závistivče.
-
-
A ty Rigile jdi do prd*le
-
-
-
Pardón Jean Claude Van Damme je dobrej herec,ale ty ostatní,co jsem vyjmenoval i Pattinson jsou hrozný
-
Zapomel jsem Johnny Depp je o nicem herec a jeste taky zesnulý Bruce Lee
-
-
Ach ta závist! ty jen závidíš že se někdo umí prosadit a ty ne ty ubohá závistivá nulo.Věř mi s takovým chováním se nikdy nikam nedostaneš.
-
Jak můžeš urážet mrtvého člověka??? Fůůůůj, zvedá se mi z tebe žaludek!!!!!!!! *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
ses trapnej !!!!!
-
Matthew MacConaughey je jeste nejhorsí herec Hollywoodu
-
Jeste Alec Baldwin,Scott Wolf,Matthew Fox jsou nejhorsí herci
-
Nejhorsí herci Hollywoodu podle mne jsou : Robert Pattinson,Ben Affleck,Hayden Christensen,Daniel Radcliffe,Tobey Maguire,Jean Claude Van Damme,Mark Wahlberg,Mickey Rourke,Charlie Sheen,Dacascos,Steven Seagal,Ashton Kutcher,Michael Dudikoff,David Arguette,Eddie Murphy,Martin Lawrence,Ray Liotta,Jet Li,Jackie Chan
-
-
A komu to cpeš ?
-
Pinter je mental..
-
jestli se ti něco na Robertovi nezdá tak vypadni, nemáš tady co dělat! každopádně si myslím že všem těm hercům jen závidíš ty zamindrákovaná nulo! nech se léčit závist je nemoc. a jentak mezi náma tvůj názor stačí zde vyjádřit jednou! když to děláš milionkrát tak víme jak to s tebou je. jen závidíš
-