-
:-*
ahoooooooooojky *14* taaak sem tu zas *15* tak co jak to vypada s tiiim videem? sou tu další napady??? *4* ...včera sem se koukala znova na stmíívání (konečně mam díky maj_ki s českýma titulkama *1* *15* )a sem zase úpa vedle on je tam Rob prostě tak krááásnej *14* *14* SMHM *14* ale to vy taky že jo? *3* *15* -
-
Fotky
čusek hele mě napadlo že by jsme tady robovi mohli dát co nejfíce jeho sobních fotek *14* at má více stránek a moc prosím aby jste je dali třeba aji na kellana lutze (emmeta cullena) ... *14* -
-
Re: Fotky
jj toe fajn nááápad ...mohli by sme dát i ke Kristen *5* *3* ...určo nějaky přidam, ale stava se mi že když přidávám fotky ... prostě se tam neukážou *9* ..nwm proč *13* ...ale zkusim to pač fotek s robem mám hooooodne a o jeho dokonalost se ráda podělím *15* *15* *15* ale to tady asi všichni *14* *15* -
-
Re: Re: Fotky
tak to bude supeeer ponevadž to tu trošku vázne ... už jsem tam dala 3 fotky tak uvidíme jestli se tam ukážou nebo ne *4* ale jestli jo tak to bude goood *14* a co to video? *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Fotky
noo to video...fakt to tu vázne = váznou i napadyy *9* takže zatim nic novyho *9* ...ja ty fotky taky zkusim ju *15* -
Re: Re: Re: Fotky
Mno hele video jako zatim mno nak mno!..nak se nidko nevyjadrije!!:(
-
-
Re: Re: Fotky
Vsichni jsou dokonalost sama=D...Taky bych chtela *1* *7*
-
-
-
-
...
třeba když vyhraje tak si k nám do čr přijede někdo pro cenu.. -
-
Re: ...
jooo třeba Rob *1* to bych se asi zbláznila *15* -
-
Re: Re: ...
ja už hlasovala pro všechny čtyři díli musí se prostě umístit *1* *1* *1*
-
-
-
nej kniha
ahoj hlasujte není to pro roba ale pro knížku stmívání http://www.ceskatelevize.cz/program /knihamehosrdce/knihy/18946-stmivan i/ *4* -
video
včera sem tu nebyla ,co tu kdo plánujete s videm mě tu nejde historie tak nevim ?????? *3* *5* -
-
Re: video
Mno planujeme tu ze by se natocilo takovy video kde by bylo:kazdej kdo by hctel by atocil samostatne video a tam by neco rekl vse co se tyky Stmívání...pak by se dali vsechyn ty videa ruznejch fanynek dohromady a mezi to by se daly naky fotky Robert a spol. a v pozadi by hrala pisnicka od Roberta! tohle se tu planuje akorat teda jeste shanim naky dalsi napady!..ale nikdo se tu moc nevyjadruje!.jestli mas naky napad klidne ho rekni lepsi nez nic!!.. -
-
Re: Re: video
To neni špatnej napad možmá se přidám *1* *1* -
-
Re: Re: Re: video
Mozna?musiiis!..tady se moc lidi bohuzel nezapojuje!ale tak treba pozdejs!.. *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: video
Uvidim ale myslim že to je napad dobrej *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: video
Jee to dobrej napad....jeee *1*
-
-
-
-
-
-
ct1
Viděli jste včera kniha mého srdce bylo by fajn kdyby se Stmívání dostalo alespon do tý stovky tak prosím zahlasujte na www.knihasrdce.cz *3* *1* *1* -
Hlasujte pro Roberta!
http://stmivani7.blog.cz/0903/5-kol o-sonc -
-
Re: Hlasujte pro Roberta!
musíte ve vyhledávači vymazat tu mezeru *3*
-
-
Video
Hele je nějaké video, kde Rob říká Thank you? Že bysme to mohli dát nakonec toho video jako že bude děkovat za to že se přidají. -
-
Re: Video
asi ne nevm -
Re: Video
Nebo něco v tom smyslu... já myslim, že jsem nějaký takový video viděla. -
-
Re: Re: Video
hele tak to nwwm ja videla videii fakt nwm! *7* *7*
-
-
-
..
Chtělo by to víc těch nápadů ): Lidi, tak se trochu víc zapojujte!! -
-
Re: ..
Uz jsem to dala i na par dalsich diskuzic..tak treba budou odezvy i odtamtud!:)..ted uz je pozde asi uzs e nikomu nece myslet!.. -
-
Re: Re: ..
To je taky fakto no xD
-
-
-
bozee
njn tak se to seklo me to nejak nevadii psat si o takovejch kravinach tady -
-
Re: bozee
konecne uz tu nejsi!!!!diky kámo.. *8* *9* -
-
Re: Re: bozee
ja sem tu vždy. hello -
kliiiiiiiiid Peťooo
-
-
konecne uz tu nejsi!!!!diky kámo.. *8* -
muzu ti poradit jednu dobrou vec?? vypadni!! *16* tak co tu poradf este delas kdyz mas tolik kecu???h?? *10* *5* *15* *8* *9* -
-
klidek holčičko, aspon bud happy ze sem ti pomohla se rozpovidat -
-
Re: Re: Re: bozee
ale to sme nerekla proste nevim že tu mas nejvic kecu a pak ete napises ze tu budes kazdy den tak jako kdyz te to tu nudi..tak jenom to nechapu.. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: bozee
ja se tady nenudim, a nechapu proc to nechapes
-
-
-
-
o jakejch kravinach?Ty se neces pripojit do nasi upoutavky pro fanousky? -
-
Evy klidek!!! *3* -
jako sorry ale me to nebavi -
-
no co dyz te to tu nebavi tak jdi jinamy!!... *8* *9* a nevyjadruj se tu! -
-
ty me nemas co vyhazovat,ja sem tady kazdej den a taky to tak bude -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bozee
petlluska: no prave, sem tady tak dlouho a ted uz sem sem musela neco napsat , a co snad nemuzu?? -
Re: Re: Re: Re: Re: bozee
tak kdyz tady chces bejt a ses tady kazdej den tak proc mas takovy pripominky teda??? *7* *7*
-
-
-
Tak si to nech pro sebe! -
-
never
-
-
-
-
-
Mensi napad
Nejak se to tu seklo holky to uz nejsou dalis napady?:( -
-
Re: Mensi napad
jj dneska tu je strašně málo lidí a hlavně chybí betuli *9* a to je divny *7* snad ještě někdo příde *7* -
-
Re: Re: Mensi napad
se to nak tady uuplne seklo!:(
-
-