Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nik011

vlasy

no jestli se vám nelibi , jenom kuli tomu ze se ostrihal... :D, me se v tom ucesu teda libí takova docela zmena aspon to nema ulizanyy jako mel predtim chvili:):D♥
    • your-darling

Re: vlasy

a kde jsou ty fotky??taky bch to ráda viděla... *7* *4* *4* *4*
      • nik011

Re: Re: vlasy

www.twilight.sk :) jed tady na os.kousek dolu tam je napsany kde to je presne.
        • your-darling

Re: Re: Re: vlasy

jo jo..už sem to našla i jinde...
          není to tak strašný,ale vypadal i líp... *14* *3* *3*
  • meggie36

beee

ježiš ne on se ostříhal *9* nechci ho videt bez te cepice *9* kééééžby mu to slušelo jako vždycky *14*
  • verujik1901

Robovy vlasky

Už ste někdo viděl ty nový fotky z 16.5???Bože co si to provedl..si nechal ostříhat ty jeho klásný vlásky...bože to bude moje smrt *9*
    • jackie28

Re: Robovy vlasky

ježiš holky vy s těma vlasama naděláte,dyt mu zase ta jeho krásná hříva naroste *1* *3* a třeba mu to bude slušet ještě víc *14*
    • Re: Robovy vlasky

aby ses nezbláznila,vždyt je to jeho věc a není to tak hrozný ;))

už som videla neaké fotky s novým zostrihom,ale mal na hlave šiltovku tak stále netuším,aký je bez nej.zo zadu to má perfektné,sekne mu to.
      • jackie28

Re: Re: Robovy vlasky

a kde jste to holky našli?taky bych to chtěla vidět
        • Re: Re: Re: Robovy vlasky

Ja som to videla na stránke www.twilight.sk je to medzi novinkami na konci.

Kde si ich videla?
  • lucinka9494

birthday

Opožděně ti Robe přeji vše nejlepší k narozeninám!!!!!!!!! *1* *1*
  • Všechno nej

Všechno nejlepší Robííííí...............i love u..............je mi jedno že si to nepřečte.... *8*
  • -m.a.t.l.a-

24th

Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday dear Robert!!♥ Happy Birthday to you!!! :D
    Prostě všechno naprosto nejlepčejší!!! Strašně moc štěstí a zdraví.. Ať se Ti nadále jen daří... Ať se Ti i nadále plní všechny tvoje sny... Přeju Ti méně šílených fanynek, více filmových nabídek... a mnoho lásky a hlavně všeho, co si přeješ... :)
    Jsem vždy s Teboou! *1* Mám tě ráda a máš nádherný úsměv... jsi skvělý herec, věřím tomu, že i skvělý člověk!!! Mnoho úspěchů! :)
    (absolutně mě netrápí, že si to nikdy nepřečte, já jsem si musela vylejt srdíčko :DDD) <33 *4*
    • luuuca

Re: 24th

*15* *15*
  • kamca12

Všechno nejlepší!

Mmmm... Upíří playboy má narozky *1**14* Všechno nejlepší Robe a hodně dalších úspěchů. *3*
  • nej

Všechno nejlepší *14* *14* *14*
  • ane.tt

...

Všechno nej *14*
  • super

Vše nejlepší Robe k narozkám ať se ti daří pořád dobře I *14* YOU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit