-
vlasy
no jestli se vám nelibi , jenom kuli tomu ze se ostrihal... :D, me se v tom ucesu teda libí takova docela zmena aspon to nema ulizanyy jako mel predtim chvili:):D♥ -
-
Re: vlasy
a kde jsou ty fotky??taky bch to ráda viděla... *7* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: vlasy
www.twilight.sk :) jed tady na os.kousek dolu tam je napsany kde to je presne. -
-
Re: Re: Re: vlasy
jo jo..už sem to našla i jinde...
není to tak strašný,ale vypadal i líp... *14* *3* *3*
-
-
-
-
beee
ježiš ne on se ostříhal *9* nechci ho videt bez te cepice *9* kééééžby mu to slušelo jako vždycky *14* -
Robovy vlasky
Už ste někdo viděl ty nový fotky z 16.5???Bože co si to provedl..si nechal ostříhat ty jeho klásný vlásky...bože to bude moje smrt *9* -
-
Re: Robovy vlasky
ježiš holky vy s těma vlasama naděláte,dyt mu zase ta jeho krásná hříva naroste *1* *3* a třeba mu to bude slušet ještě víc *14* -
aby ses nezbláznila,vždyt je to jeho věc a není to tak hrozný ;)) -
už som videla neaké fotky s novým zostrihom,ale mal na hlave šiltovku tak stále netuším,aký je bez nej.zo zadu to má perfektné,sekne mu to. -
-
Re: Re: Robovy vlasky
a kde jste to holky našli?taky bych to chtěla vidět -
-
Re: Re: Re: Robovy vlasky
Ja som to videla na stránke www.twilight.sk je to medzi novinkami na konci.
-
-
-
Kde si ich videla?
-
-
birthday
Opožděně ti Robe přeji vše nejlepší k narozeninám!!!!!!!!! *1* *1* -
Všechno nej
Všechno nejlepší Robííííí...............i love u..............je mi jedno že si to nepřečte.... *8* -
24th
Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday dear Robert!!♥ Happy Birthday to you!!! :D
Prostě všechno naprosto nejlepčejší!!! Strašně moc štěstí a zdraví.. Ať se Ti nadále jen daří... Ať se Ti i nadále plní všechny tvoje sny... Přeju Ti méně šílených fanynek, více filmových nabídek... a mnoho lásky a hlavně všeho, co si přeješ... :)
Jsem vždy s Teboou! *1* Mám tě ráda a máš nádherný úsměv... jsi skvělý herec, věřím tomu, že i skvělý člověk!!! Mnoho úspěchů! :)
(absolutně mě netrápí, že si to nikdy nepřečte, já jsem si musela vylejt srdíčko :DDD) <33 *4* -
-
Re: 24th
*15* *15*
-
-
Všechno nejlepší!
Mmmm... Upíří playboy má narozky *1**14* Všechno nejlepší Robe a hodně dalších úspěchů. *3* -
nej
Všechno nejlepší *14* *14* *14* -
...
Všechno nej *14* -
super
Vše nejlepší Robe k narozkám ať se ti daří pořád dobře I *14* YOU