-
narozeniny
K zítřejším narozeninám přeji panu Robertu Redfordovi vše jen to nejlepší a aby byl spokojený ve svém novém manželském svazku a nadále byl plný elánu životního i pracovního. *14* *4* *3* *3* -
Re: Trochu smutné!
Silvinko,chceš si pokecat,tak pojď do diskuze. *3* -
radost
Je dobře,že teď dávají sem tam nějaký ten film s panem Redfordem- Můžeme děkovat televizi Prima.Naposledy to byl film Všichni prezidentovi muži. -
Re: osobnosť
Souhlasím s tímto názorem. *14* *3* -
Re: Dotaz
Potvrdzujem, osobne som videla,aj mladších strčí do vrecka. -
osobnosť
Sympatický,inteligentný,príjemn -
dotaz
Proč se více nepíše o panu Robertu Redfordovi? *14* *9* -
Takoví jsme byli
to mozna myslis 3 dny kondora -
Re: Zaříkávač koní
bohužel,tento snímek i mně chybí v mé sbírce.Také ho sháním. *9* -
Dotaz
Bude ještě s panem Redfordem natočen nějaký film? *5* -
Takoví jsme byli
Překvapilo mě, že v celém článku není ani zmínka o filmu, který na mě velice zapůsobil a kde s ním hrála Barbra. Ve filmu byla zachycena pro Ameriku nepříliš lichotivá doba MacCartismu. -
Dotaz
Chodí vůbec někdo sem na diskuzi?Pan Redford je sice už starší pán,ale pořád fešák a sympaťák. *14* *3* *4* *3* -
Dobrý den
Pane Redford, dívala jsem se na Váš snímek Zaříkávač koní a musím uznat, že je to fakt krásné dílo. Moc se Vám tento snímek povedl. Mám i několik filmů s Vámi na DVD a ráda se na ně podívám. Sháním,ale další fimy s Vámi.Přeji Vám,ať se Vám stále tak daří,jako doposud. -
Re: Vynikající herec i režisér
Tak teď už to je jinak, už mám PC vpořádku.A i na tyto stránky se dostanu mnohem častěji. -
Re: Re: Filmografie
Díky, obrátím se tam také. Nějaké filmy s Redfordem mám.ale ráda bych získala další. A možná ne jenom s ním. -
Re: Filmografie
Pokud sháníte filmy s Redfordem, ale i s jiíným hercem, zkuste si zadat poptávku na www.mimibazar.cz, s tím, že hledáte určitý film nebo filmy s vybraným hercem a určitě se vám brzo někdo ozve s nabídkou. Já jsem tak sehnala už pár filmů a s Redfordem 5. -
fanoušek
Ve filmografii chybí ještě také snímek "Orlová práva". Nikde jsem je tam neviděla uvedená. *9* -
Re: Velký muž
To je vše pravda. *14* *3* -
Velký muž
Vzdávám k němu patřičnou úctu, protože mnoho filmů a především můj nejoblíbenější je Zaříkávač koní, a to je prostě pecka, kterou by měli cenit všichni fanouškové. Sice je ten film poněkud smutný, ale což, život je pes, žijme dál. Ale vůbec jsem nevěděla že mu je tolik let, na to podal fakt herecký výkony hodnejch zlatejch medailí. Je to prostě kabrňák, co víc dodat,...
přeju mu aby mu to zdraví ještě hodně dlouho vydrželo, protože co on dokázal, by chtělo na kontě života přidat ještě 1oo let :) -
přání
Příjemné prožití svátků vánočních a vše nej do nového roku 2009 ( roku velké světové hospodářské krize).Přeje panu Robertovi Redfordovi a všem jeho fanouškům jeho velký obdivovatel *14* *4* *3* *5*