-
Re: ŠKODA,škoda ...
S tímto názorem souhlasím. Taky jsem jeho velká obdivovatelka a fanynka -
ŠKODA,škoda ...
Škoda jen,že se tady neobjeví skutečně kompletní filmografie Roberta Redforda.To by totiž daleko více demonstrovalo jeho celoživotní dílo hercké,kvality režiséra a chytrost a dobrý výběr producenta.Vždyť jen jako herec natočil za svůj život ke čtyřicítce filmů a všechny takové,co umějí vždycky něčím oslovit a vždycky je to příběh,který nutí člověka ať už se smát v případě komedie nebo se zamyslet u dramatu.A navíc je to člověk,který dokázal žít život bez velkých afér,ketré většinou stejně mnozí dělají kvůli reklamě a bez zbytečného svlékání se.I tak dokázal zamilované a erotické scény zahrát velice přesvědčivě.A to nemluvím o dalších jeho činnostech.Fandím mu a nepřestanu a jsem ráda,že je tu s námi,a přeji,aby ještě dlouho byl,protože nám může prostřednictvím krásných filmů mnoho říci.Vděčná divačka a fanynka. -
Re: hodnocení herce
je nielen perfektný herec, ale i výborný
režisér. Jeho filmy sú o niečom, majú príbeh.Dajú sa pozrieť i viackrát.Škoda, že ich nenatočil viac.Ten chlap má talent
i rozum.Dokazom toho je i Sundace inštitút pre mladých a talentovaných tvorcov i filmový festival Sundance.Škoda, že nie je mladší,určite by toho ešte urobil viac. -
Re: zaujímalo by ma...
súhlasím, je to pravda. -
narozeniny
K zítřejším narozeninám přeji panu Robertu Redfordovi vše jen to nejlepší a aby byl spokojený ve svém novém manželském svazku a nadále byl plný elánu životního i pracovního. *14* *4* *3* *3* -
Re: Trochu smutné!
Silvinko,chceš si pokecat,tak pojď do diskuze. *3* -
radost
Je dobře,že teď dávají sem tam nějaký ten film s panem Redfordem- Můžeme děkovat televizi Prima.Naposledy to byl film Všichni prezidentovi muži. -
Re: osobnosť
Souhlasím s tímto názorem. *14* *3* -
Re: Dotaz
Potvrdzujem, osobne som videla,aj mladších strčí do vrecka. -
osobnosť
Sympatický,inteligentný,príjemn -
dotaz
Proč se více nepíše o panu Robertu Redfordovi? *14* *9* -
Takoví jsme byli
to mozna myslis 3 dny kondora -
Re: Zaříkávač koní
bohužel,tento snímek i mně chybí v mé sbírce.Také ho sháním. *9* -
Dotaz
Bude ještě s panem Redfordem natočen nějaký film? *5* -
Takoví jsme byli
Překvapilo mě, že v celém článku není ani zmínka o filmu, který na mě velice zapůsobil a kde s ním hrála Barbra. Ve filmu byla zachycena pro Ameriku nepříliš lichotivá doba MacCartismu. -
Dotaz
Chodí vůbec někdo sem na diskuzi?Pan Redford je sice už starší pán,ale pořád fešák a sympaťák. *14* *3* *4* *3* -
Dobrý den
Pane Redford, dívala jsem se na Váš snímek Zaříkávač koní a musím uznat, že je to fakt krásné dílo. Moc se Vám tento snímek povedl. Mám i několik filmů s Vámi na DVD a ráda se na ně podívám. Sháním,ale další fimy s Vámi.Přeji Vám,ať se Vám stále tak daří,jako doposud. -
Re: Vynikající herec i režisér
Tak teď už to je jinak, už mám PC vpořádku.A i na tyto stránky se dostanu mnohem častěji. -
Re: Re: Filmografie
Díky, obrátím se tam také. Nějaké filmy s Redfordem mám.ale ráda bych získala další. A možná ne jenom s ním. -
Re: Filmografie
Pokud sháníte filmy s Redfordem, ale i s jiíným hercem, zkuste si zadat poptávku na www.mimibazar.cz, s tím, že hledáte určitý film nebo filmy s vybraným hercem a určitě se vám brzo někdo ozve s nabídkou. Já jsem tak sehnala už pár filmů a s Redfordem 5.