-
Nevíte, kdy vyjde opět nějaký film s Redfordem na DVD nebo kdy s ním budou zase něco dávat v televizi? *3* *4*
-
Bohužel, také bych jej ráda získala.
-
Zaříkávač koní
...prosím nemá někdo na DVD Zaříkávače koní? Ráda bych měla tuhle věcičku ve své filmotéce..RR mám ráda odjakživa..no a taky mám narozeniny ve stejný den *3* -
Filmografie
Dobrý den, potreboval bych od Roberta Redforda sehnat určitý seznam filmů. Bohužel to jde velice těžko. Chci mámě udělat radost, pač Redforda ma opravdu ráda, jakožto herce. Nevíte tedy kde sehnat filmy kde hraje? Moc by mi to pomohlo, děkuji.... -
filmografie
R.R. jistě patří mezi hereckou elitu, ale prosím vás, kdo tvořil seznam jeho filmografie? Dalším snímkem, co chybí, je "Elektrický jezdec" a zřejmě by se mohly najít i další. *3* -
blahopřání
Dnes má Robert Redford narozeniny, tak mu popřejme vše nejlepší a vše co se přeje k narozeninám. -
filmografie
a co film Velký Gatsby ? -
Vynikající herec i režisér
Je to fakt vynikající herec i režisér. Je mi líto,že se na tyto stránky kvůli doma rozbitému počítači dostanu jen zřídka. -
Re: pravda pravda
S tím souhlasím -
Trochu smutné!
Je skutočne tak trochu smutné , že toto diskusné fórum je tak malé *9* a niekto sa tu zastaví tak raz za mesiac, možno aj menej.
Kde ste všetci fanúšikovia?! *7* HM?
Škoda, mohli si tu všetci fajn pokecať. -
hm...
hm, vo filmografii chýba Havana z 1990. -
pravda pravda
pravda pravda! je to muž s veľmi veľkým sexapelom a dokáže opantať nejednu hlavičku. *14* -
zaujímalo by ma...
Zaujímalo by ma, či nevie niekto ako získať od Roberta Redforda autogram. Je to jeden z najlepších hercov našej doby, super režisér a nestará sa len sám o seba ako poniektoré "hviezdy".Je to super človek!
ďakujem -
dotaz
Zajímalo by mne, kdy zase vyjde nějaký film s Robertem Redfordem na DVD. Ráda bych si ho zakoupila. -
se divim
Ve filmografii chybí film "Neslušný návrh" s Demi Moore a Woody Harrelsonem, natočený 1993. Pa -
robert
Je to vynikající herec, ale i muž s velkým sexapelem.Čiší z něho přirozená osobnost, inteligence a léta herecké praxe. -
Re: Osobnost
Je to i vinikající režisér. -
hodnocení herce
Divím se,že sem ještě nikdo nedal svůj příspěvek. Podle mého názoru to je jeden z nejlepších herců USA.Mně se líbí snad všechny filmy,ve kterých hraje. *4* -
Osobnost
Je to vynikající herec