Přejít na výpis diskuzí

Robert Hoffman

OSOBNOST 22.1.2008 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • verunkaa

woooow

rikam vam toto je krasny chlap *14* uplne k seszrani..proste sukezni *15* waaa se furt cumim na lets dance 2 a mohla bych se na neho porad divat *14* borec s velkym B *14*
  • rad0vka19

jeho holka

ahoj holky..videli ste jeho holku?jestli ne tak vam sem dam odkaz http://robert-hoffman.blog.cz/0805/ fotky-pritelkyne-roba ..tak se kouknete a napiste nazor..pháá *3*
  • lucilautner

muj robert

rob fakt upa super tancuje,nevite jestli ma pritelkyni napiste pls koho ale ja doufam ze ne je totiz muj-je bozi *14*
    • rad0vka19

Re: muj robert

čauky..tak to teda ne!! *1* *1*
  • milasek

mocinky moc ho lavuju ale vy na nej bohuzel nemate vy zasteraly ččččččččůůůůůůůůů
  • rad0vka19

wOOooOOw

on je pstě dokonalej chlap..má krásný tělo,krásně tancuje a je náádhernej..prostě dokonalost sama!!MILUJU HO!!!Robert hoffman 4ewer *3*
  • delfin

delfin

boze zrovna jsem poprvy videla lets dance 2 A VIDELA JSEM TAM TOHO NEJKRASNEJSIHO KLUKA NA CELYM SVETE *14* *14* *14* *14* *14* skoda ze takovy kluci nechodi po ulici *9*
  • delfin

delfin

robert huffman je proste nej nej nej krasnejsi kluk na celym svete je uplne dokonalej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kikines

OCH

Je krásnej viděla jsem ho v tom Let's Dance 2 Street Dance ten jeho úsměv ch to bylo k nezaplacení *14*
    • Re: OCH

jo a ty jeho dolíčky ve tvářích :D nikdy jsem teda nebyla úchylná na náký herce ale on mě dostal do kolen *14*
  • sisineszka17

je plostě božíííííííí!!!!

Robert hoffman!!! To je ten nej člověk na světě a taky ten nejkrásnější!!!milujem ho!!!!!!!!!! *14* *14* *4*
  • Robert Hoffman

Lets dance 2 → Mega mu to tam sluší *14*
    Na mém blogu jsem udělala WallPaper
    • sisineszka17

Re: Robert Hoffman

jak se menuje twůj blog???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit