Přejít na výpis diskuzí

Robin Williams

OSOBNOST 31.12.2006 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autogram

Hallo Mr. Williams!Can you to me sand your photo with auttogramme,please?I am your good fan.I see your film Mrs.Doubtfire and is great ask a)nd next your films.My adress is Petr Kocfelda,Pražská 120/1,Klatovy,33901,Czechia.Thank you very much.
    • Re: Autogram

velmi kostrbatá angličtina *1*
      Hello Mr. Williams!Can you send me your photo with auttogramme,please? I am your good fan.I saw your film Mrs.Doubtfire and is great. Question a) Your next films.My adress is Petr Kocfelda,Pražská 120/1,Klatovy,33901,Czech Republic.Thank you very much.
      • Re: Re: Autogram

Tak to máš asi pravdu.Ta angličtina není nic moc.Příště ji už asi nepoužiju.
  • Příbuzní?

Jsou Robin Williams a Robbie Williams příbuzní? *7*
    • Re: Příbuzní?

Nikoliv.Nejsou vůbec příbuzní.
  • kdo vi?

Kdo ptosím zná název filkmu , kde Robin Williams hraje robota Endrua, který se nakonec zamiluje a na konci filmu umírá jako člověk. Díky :o)
    • Re: kdo vi?

Je to komedie Andrew,člen naší rodiny.
      • Re: Re: kdo vi?

prosím!!!Hledám název filmu kde hrálRobin Williams kde hrál hlavní roli jeho žena si vzala život a on pomocí obrazu se dostal za její duší do pekla kde mučili duše a tríznili je v bahně a v zoufalství on jí pak vysvobodil.Děkuji mnohokrát za odpověd moc to potřebuju.Pište mi prosím na email Nikola.1000@seznam.cz prosím děkuju Nikola
        • Re: Re: Re: kdo vi?

je to nadhernej film a jmenuje se jak prichazeji sny *3*
  • prosba

Prosím pomozte mi zjistit název filmu kde robin vstoupí do obrazu a hledá dívku,která spáchala sebevraždu.On za ní cestuje v obraze do pekla.Film běžel na ČT2 před několika lety
    • Re: prosba

ten film se jmenuje jak se tvořej sny je uchvatnej

nehledá dívku,ale ženu po prožité rodinné tragédii

zřejmě jde o film Jak přicházejí sny..
  • INSOMNIE

Již sem dlouho nikdo nepsal. Jde o herce, který mne nikdy nezklamal. Nejvíce se mi líbil ve filmu Král rybář. Je mi 61 let a znovu smekám. Vrahouna jste sehrál skvěle. Měl jste ale také výborné spoluhráče, že? *4*
  • SUPER CHLAP *1*
  • Sympatˇák *14* *4*
  • děkuji

moc pěkně děkuji za pomoc,jsem nevěřila,že to bude tak rychle.
  • film

Film se jmenoval " Jak přicházejí sny" a rozhodně stojí za vidění.Díky za připomenutí.
  • prosba

marně si nemůžu vzpomenout,jak se jmenoval film,ve kterém hrál lékaře,jeho žena kurátorku výstav a při dopravní nehodě se jim zabily obě děti.Jedná se tam o nebe a peklo.Prosím napište,pokud víte.děkuji

film se jmenuje Jak přicházejí sny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit