-
Jedem
Rogere prosimte co to na wimbledonu predvadis. *7* *7* *7* .Jsem z toho celej smutnej *13* Tak jedém at se muzu radovat *9* *3* *5* *5* *5* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* -
Re: Re: Re: tak slááva..
nikdo neni dokonalí, ale meli byste si uvědomit že jse na fanklubu rogera federera a někteří z vás asi nevědí co to znamená být fanoušek, určitě to neni zesměšnování, pomlouvaní a jiné věci rogera federera -
Re: Velká gratulace
tak tohle je přesně moje řeč -
Re: Gratulations!
NO BOŽE PRVNÍ!! VÍTĚZSTVÍ PO WIMBLEDONU PO SEDMI MĚSÍCÍCH!! TO JE TEDA ZVLÁŠTNÍ JEDNIČKA! A RAFA HO JEN LETOS (ANI NE ZA MĚSÍC) KNOCKAUTOVAL UŽ NEJMÍŇ DVAKRÁT!!! -
Rogerovi opět hráblo..
..roční děti ho prej budou sledovat!! JÁ,JÁ,JENOM JÁ A TENIS,NIC JINÝHO ON NEZNÁ!!!!!!!! *8* -
Gratulations!
Gratuluju Rogere k dnešnímu vítězství Australian Open!!! *3* -
Re: Re: tak slááva..
asi proto abyste věděli,že není dokonalej!!!! *15* -
Re: tak slááva..
vy jse furt proti němu*10* *10* *10* tak abyste věděli ja fandím federerovi *4* a proč teda jste na skoro "jeho" stránkách když ho tak nesnášíte?! *7* -
tak slááva..
Federer padl,Rafa postupuje dáál!!!!! *15* -
Re: hezký titulek!!
pardon,ne vyhraje:Nadal už vyhrál teď v nějakém utkání,i když vyhrávat bude samozřejmě dál! *1* -
hezký titulek!!
Tennis star Nadal wins, Federer sinks in desert !
Tenisová hvězda Nadal vyhraje,Federer skončí v poušti!! *15* *15* -
No tak dobře Rogere..
..sice jsme prohráli Davis Cup,pořád jsme se ale dostali o hooooodně dál než tvůj švýcarský tým,který jsi svou neúčastí v důležitých zápasech připravil o postup!! *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* -
Tak podle Federera..
...prý Davis Cup nevyhrajem! *3*
Nevím,ale hlavní je,že jsme ve finále!! *15* *15* *1* -
Re: Re: Re: Re: Tak tahle podoba nemá obdoby!!
uplna podoba ako dvojčataaa *15* *13* *15* -
Re: Re: Re: Tak tahle podoba nemá obdoby!!
jinak Matěásko má profil i tady na osobnostech! *15* -
Re: Re: Tak tahle podoba nemá obdoby!!
stačí když si zadáš do googlu : federer mateasko a už ti to najde! Jsou tam 4 fotky! -
Re: Tak tahle podoba nemá obdoby!!
nechce to vobec otvorit....... *9* dal si dobry link? -
Tak tahle podoba nemá obdoby!!
http://images2.fanpop.com/image/pho tos/8900000/Roger-Federer-and-his-d oppelganger-Michal-Mateasko-roger-f ederer
*15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Wau
jestli je to na mě tak sem neřekla že je starý a 12 mi opravdu neni říkám neni nejmladší což je pravda -
Re: Re: Re: Wau
milá zlatá tak starej zase není! Ale chápu,že tobě je tak maximálně 12,tak ti starej připadá! *1* Jenže on se nenamáhal nikdy!Ani když mu bylo 5 let! *1*