-
Roger je bez formy
Boužel to vidím takhle *9* *3* -
-
Re: Roger je bez formy
proč bohužel,kámo,bude mu 29 let,už by měl končit,přestože chce hrát do 35 let !!! *8* *13*
-
-
roger také nepozval spoluhráče na svatbu !!!
Federer se zachoval stejně jako Štěpánek a svého spoluhráče Wawrinku,se kterým vyhrál na olympiádě také na svoji svatbu nepozval !! *8* *8* -
RF-the best!!
Roger Federer je nejlepší hráč planety v historii i když zrovna teĎ nemá své nejlepší období. Každý kdo viděl jeho hru musí uznat že s jinými taktéž výbornými tenisty se to ani moc nedá rovnat a že má talent přímo od Boha. I když Nadal bude na 1. příčce co se týká bodů, pro mě R, F, vždycky bude jedničkou! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
olympiada
rogera uz nebavilo byt jednicka..a taky si myslim ze prisel o motivaci..jeho jedina motvace v blizke dobe je olymiada na kterou se podle me v ustranni priparavoval ;) *5* -
....
I když je mooooc dobrej na Nadala už nemá ale i tak je skvjelej:) -
-
Re: ....
Omyl víš co to je prožít monoglukozu?? z toho se zpamatováváš ještě 3 roky !!!!!! To je moc dobrej že se takhle ještě udržel.
-
-
borec
nejsem faninka federera,ale to, co dokázel on jen tak někdo nedokáže!jestli vůbec někdy. asi odchází éra ROGERA FEDERERA,ale nikdo na ni nikdy nezapomene! -
-
Re: borec
Na jednu stranu s tebou souhlasím, ale rozhodně si nemyslím že by jeho éra už končila. Jestli se díváš na jeho hru tak určitě víš že má obrovský talent a že je fakt dobrej, ale je logický že nemůže mít pořád svoje nejlepší období. Každý tenisový odborník rozebíral jeho hru a hledal jeho slabiny a další dobří tenisti jako Nadal a spol. se tím jenom prostě řídí. Vem si k tomu Nadalovu průbojnost, někdy trochu agrsivitu, jeho dobrou formu a máš tuhle situaci. Kdo ale říká, že příští rok zas nebude mít skvělou formu právě třeba Roger a špatnou Rafa? Já myslím že Nadal na tom trůně moc dlouho nevydrží... Roger je přece best, ne? *3* *1* -
-
Re: Re: borec
já neříkám,že Roger nebude už nikdy dobrý,ale že je možné,že už nebude nejlepší na světě.a to jen možná.třeba vyhraje zase US Open a bude zase jednička.je prostě borec. a i kdyby se už nestal světovou jedničkou,tak bude historicky stejně nejlepší.podle mě ho už nikdy nikdo nepřekoná,myslím jak v tom,co všechno dokázal! -
-
Re: Re: Re: borec
tak to sme na tom myšlenkově úplně stejně. *1* *15*
-
-
-
-
federer
Federer je proste jednicka!!! Spicka vo svete tenisu, je najlepsi uzasne sa na nho pozera...proste je to trieda -
federer
Presne tak, aj ked nadal bude prvy v rebricku.....no pre mna zostava Federer vzdy na 1.mieste, dokazal toho uz daleko viac nez nadal -
Miška
Je to super tenista krásný je to prostě jednička I love you!!!!!!!!!!!!! *14* -
Jj
Čauky lidi, když dávaj v telce tenis a hraje Roger vždycky musim koukat. Byl dost dlouho jendičkou, ale rafael si to zaslouží...A když hrajou spolu je to ještě o trochu lepší. Jinak mě děsně překvapilo, že jsou kámoši xD