Přejít na výpis diskuzí

Roger Federer

OSOBNOST 31.12.2006 
314 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

hh

Roger je dobrej.. ale pro mě je Raf lepší.. nic proti..
    • Re: hh

ještěže jen pro tebe! *14*
    • Re: hh

ok, každý má svého oblíbence...
  • švýcarský tenista

• majjkaa

NO 1

ROGER JE JEDNODUCHO NUMBER 1., SOM NA NHO VELMI HRDA, DOKAZUJE ZE JE NAJLEPSI *3* *1* *3*
    • Re: NO 1

Ty seš na něho hrdá? Píšeš to sem jako by byl tvůj syn! *1* *1* Hrdí na něj můžou být leda jeho rodiče a ti co mu pomáhají! *1* *15* Ale hlavně může být hrdý on sám na sebe! *15* *15*
    • Re: NO 1

Souhlasím .. *4* *3*
  • http://fanklub.osobnosti.cz/marc-marquez *1* *14* *14*
  • ...RESPEKT...

*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • rogerka

Re: ...RESPEKT...

Tak před Rogim jo,ale před tebou fakt ne! *1* *1* *1*
  • a.magerova

Turnaj Mistrů

Roger se kvalifikoval na Turnaj Mistrů v Londýně, který bude 22.-29. listopadu 2009, bravooo!
    Roger qualifies for Masters
    • Re: Turnaj Mistrů

Až v listopadu? A ty to sem píšeš půl roku předem? Seš normální? *3* Hlavní je,že teď bude wimbledon a Roger ho vyhraje!!!!!! *1* *5* *14*
  • majjkaa

Wimbledon

Bravo FEDE krasne zapasy *3* tesim sa na semi a finale *1*
  • bodibe

Vyhraje to!!

Dej bůh aby wimbledon vyrhál...já mu to tak přeju ani nevíte jak...jsem napjatá jak kšandy...ale ve finále by mohl Murray ho pěkně pozlobit no uvidíme....ale věřím mu :D *1*
  • terinda321

Miluju tě

Miluju ho ani nevíte jak, obětovala bych 10 let svýho života jenom abych se s ním mohla potkat. Wimbledon mu tak šíleně přeju, že když má hrát třeba jako dnes, tak je mi už od rána pěkně blbě. Věřme mu! ON VYHRAJE
    • Re: Miluju tě

Jo to známe,někteří dají bohužel i celej život! *9* Nepřehánějte to s obdivem,lidi! Sice je dobrej,nejlepší,ale je to taky jenom člověk,tak na to nezapomínejte! *3*
  • zanesskaaaa

Vítěz!!

Roger Federer vyhrál Wimbledon!!!.. juhůůů!!... nádherný zápas.. Roger je můj 2. nejoblíbenější tenista.. 1. je Rafael a 3. je Djokovič a pak Roddick *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit