-
Já?co to máš za podpis?hlavne že machruješ a neumíš se podepsat pořádně.Těm lidem,už došlo,že nepíšou Romanovi,ale ty neůžeš vědět,že si to nepřečte. *13*
-
přání a prosba
spolu s mou ženou nejen patřime mezi Vaše sportovní fandy ale hlavně obdivujem jak všestrannost tak normální lidský postoj ke sportu a životu - přeju Vám nejenom at se Vám stále daří a vydrží Vám forma i zdraví a ať ukazujete v té dnešní komerci mladým kudy kam i nám bývalým sportovcům připomínáte léta aktivního sportování, letos nám oběma již bude 50 ale pohorky, kolo a lyže snad neopustíme nikdy, stejně tak jako každopondělní volejbal, kde každý týden probíráme kde kdo a co vyhrál... Určitě to bude znít bláznivě, ale vím, že mojí ženě by k jejím 50nám 4. ledna 2006 udělala nesmírnou radost Vaše podepsaná fotka, to by bylo největší překvapení které by jí kdo mohl uštědřit, je to bývalá gymnastka a hrozně fajn ženská. Omlouvám se ale možná pochopíte snahu jednoho postaršího chlapa udělat radost ... jednou snad taky budete myslet při rekreačním sportu na ty skvělé profíky a bude Vám stejně jako mojí ženě dnes ... sorry za mnoho slov a pokud by to bylo možné pak adresa je D.Bernatíková, U kultur domu 1060, 73541 Petřvald .... moc díky i jen za přečtení této prosby -
dotaz
Ahoj Romane, jmenuju se Jíra ( je mi 7 let ), od 5 let chodím na atletiku a jseš můj velký atletický vzor, až budu velký tak budu stejně dobrý jako ty. Rád bych se s tebou setkal, ale na to jsem ještě moc malý. Byl bych moc rád kdyby jsi mi mohl poslat tvojí fotku s podpisem. Děkuji ahoj Jíra -
ahoj Romane jen se chci zeptat dělám atletiku a jak bych se mohl dostat k vojákům do dukly ale nemám vojenskou školu ale jenom učňák jestli by si mi mohl poradit dik a měj se čau
-
Cus Sebo !
Cau Romane nemuzu na tebe sehnat kontakt, vratil sem se po delsi dobe z ameriky a rad bych s Tebou pokecal. Zatim cau Brusi -
Fine
to rps Ti fakt jde!!!no,ale ta atletika je o hodně lepší,ale potvrdil jsi,že jsi i ve virtuálním sportu skvělý...Drž se!(pozn.ze souboje na ZŠ Lysolaje 5.9.) -
Dopis s prosbou:
Ahoj Romane, dovoluji si tě oslovit, jsem ten vodník co tě zdravil u slavnostního otevření Adidas hal v Brně, kde jsi měl autogramiádu. Jsem Imitátor a loutkoherec a rád bych tě požádal o možné sponzorství mého loutkového divadélka z důvodu, že nemám sponzora do dnešní doby. Vím, že tě neznám osobně, ale možná, že jsi o mně slyšel skrze net. Už jsem se obratil na hodně celebrit, ale zatím neuspěšně, proto oslovuji tebe. Rozmysli si to Romane dávám ti na to čas. Napiš mi na e-mail:brnensky.sobota@seznam.cz. Mobil: 737033124. Jsem spozdravem a porozmýšlej o mém e-mailu. Budu se těšit Jiří Pánek -
Pravopisná chyba
Nic proti Vám, nechci vypadat jako hnidopich, ale ve článku o tak skvělém sportovci jako je R.Šebrle byste možná mohl napsat slovo vítěz s měkkým I! -
hm.... cetla sem si t co ste tady mnozi psali!! a nechapu proc tady pisete , ze i nadale jste muj velky vzor!! fakt to nechapu!!! Pravy fanousek ci faninka je vzdycky i kdyz jeho vzora podezdrivaji z dopingu!!! Romi ja sem ti verila!!! Lidi co by ste delali Vy kdyby ste za 2 dny meli jen 4 tatranky!! on mel mziky pred ocima a on i Dvorak potrebovali cukr!! Seba by si nikdy nevzal a a ni by si nenechal pichnout doping!!§ Pokud ste si to mysleli tak ho teda vubec neznate!!! je to hodnej, cistej chlap!!! I ked ti to nevyslo v Helsinka doufam ze za 4 roky se ti to uz konecne povede a stanes se MISTREM SVETA!!! vim ze jen tento titul nemas tak mas o dalsi motivaci vic!!! Vim ze by si kazdemu dal i to posledni co by si mel!!! Gatuluji k dalsimu Diteti ktere ceka tvoje manzelka a doufam ze Stepanek bude po tobe desetibojare nebo po obou dvou atlet i to druhy dite ktere cekate!! a ze budou reprezentovat nasi zemi stejne dobre jako ty i tvojemazelka!!!! Takze abych to zkratila i dyz vim ze si to tady nectes ale i tak Vsechno nej nej nej-lepsi v dalsich letach tve sezony!! A nezapomen my vzdycky budeme s tebou!!! VZDYCKY!!! mame te radi!!!
-
Ahoj Romane, pro mě zůstáváš i nadále vzorem "čistého" sportovce. Nenech se odradit takovou banalitou. Přeju hodně úspěchů do budoucna. Hlavně do Pekingu!!!
-
Když budeš mít čas, Romane, můžeš mi napsat, jestli už ses z toho podezření vzpamatoval a jestli jsi našel motivaci do dalších závodů. Toto je má správná emailová adresa.
-
Romane, moc Ti gratuluji k další medajli. Hlavně Ti chci ale vzkázat, abys nekončil, i když Tě jistě to podezření z dopingu moc mrzí(Dnes jsem Tě viděla v televizi a bylo na Tobě vidět, že tě to sebralo-není se čemu divit). Teď jim naopak musíš ukázat, že jsi nejlepší a že žádný doping nepotřebuješ. Byla jsem, jsem a budu nadále Tvojí velkou fanynkou stejně jako mnoho mých známých. PS:Přeju Ti mnoho dalších úspěchů nejen v závodech, ale i v soukromém životě.
-
Výsledek dopingu
Díky kluci, že jste čistí!!! Je lepší nevyhrát než brát doping. Jste fakt vzorem pro všechny sportovce. Ahoj a mnoho dalších úspěchů. Petr -
letos 3. místo v desetiboji, ale i to je dost dobrý!!!!!!!!!!!!!!! Hodně úspěchů a hlavně zdraví do dalších let!!!!!!!!!! púřeje terinka
-
Jo jo vyživující infuze to je věc. Ale seš dobrej chlape!
-
Blahopřání
Přeju Románkovi vše nejlepší k jeho dnešnímu svátku hlavně štestí, zdraví, lásku, peníze a aby vyhrál v těch Helsinkám. Aby všem ukázal, že nemáme jen pěkné čechy ale i dobré a nejen ve sportu :-) Tak HODNĚ ŠTĚSTÍ ROMÁNKU!!!!!!!!!!!!!!! -
dite
Romanova manzelka ceka dalsi dite!!! melo by se narodit nekdy na jare!!!=)) -
k
-
Roman Šebrle
Roman šebrle uz jen to jmeno zni krasne!!! je to jeden z mala chlapku kteri jsou krasni, uspesni,staste zenati. Mozna bych rekla ze to jen jeden clovek na nasi plańete ba ne i ve vesmiru ktery je krasny,uspesny, stastne zenati a se zdravym rozumem v hlave!!! A to co tady kdosi psal ze se k nemu jeho manzelka nehodi nema pravdu nejdrive jsem si to taky myslela jenze pak jsem na to dosla jeho manzela si ho nevzala kvuli to mu ze je uspesny!!! to ne v te dobe co s polu chodili nevedela ze bude tak uspesny!!! keby si ho chtela ty tak premysle urcite by si nevzal zadnou fiflenu!!! ba ne jeste neco horsiho!!! je to atlet a ten by chtel asi urcite jen atletku!!! a ted kdyby si byla atletka vzala by sis ho??? asi si rikas jo tak dobre to jeste nic neni ale kdyby si byla uspesna atletka a ted by si s nim cekala dite!! uz by to bylo tady vzdala by ses kvuli nemu atletiky??!!! kdyby si byla uspesna tak ne!! protoze by si musela byt s ditetem 3 roky a to by ti atletika moc chybela!!! kdo by se pro neho vzdal atletiky a protom by byl uspesny tak ho miluje!! aty s nim chces mit sdite!!! nepripada ti to smesne??? on by se s tebou nikdy nevyspal protoze ma svoji zenu kterou MILUJE!! A ted k Romanovi neboli Šébovi je nejlepsi sportovec!!! je fakt nejlepsi!!! Snad kazdy ho musi milovat!!a ten kdo rika ze je debil ci neco podobneho at se zamysli sam nad sebou!!! Vzdyt roman je nejlepsi!!!! a lidi mame byt hrdi na to ze mame nejlepsiho desetibojare na planete!!!! Romane vdrz!!! prekonej bolesti a par let tu jeste vladni!! -
Jsi ten nejkrásnější českej sportovec.Promiň že to říkám ale tvá manželka se k tobě vůbec nehodí,je divná.Pravda je někdy fakt krutá.Jó a ještě něco chci mít s tebou dítě.