-
k němu nemám co dodat. je prostě nej
-
kočky
dne 9.7.2005 se na Zámku ve Lnářích uskuteční jedinečné otevření prvního kočičího muzea v ČR byly bychom rádi kdy by jste se ho mohl zůčastnit tel.777015751 předem děkuji za odpověď -
Nevíte na jakou adresu se mu dá napsat?
-
Budič!!!!
Šébo, jed´ dál.Jde Ti to a toho si važ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nádhernej brouček k S E Ž R Á N Í!!!
-
Románek je nej.:))))
Jdi do toho!Ty na to máááš! Jsi nejlepší!Vyhrávej samé 1.místa:) Hodně štěstí tvoje věrné a největší fanynky:Ivča a Renča:)z 9.A Odry -
Romane nemáš chybu
-
SEXYSYMBOL!!!
JE PRROSTĚ SEXY A ŠMITEC!!!!! -
dost dobrej a uspesnej
-
je hezkej,uspesnej...co dodat??je nejlepsi... :-)
-
JE...
...to krásnej a úspěnej sportovec...co víc dodat...=) -
Ahoj Romane gratuluju ti k dalšímu tytulu haloveho mistra evropi a prosim tě pošli mi poštou podepsanou fotku karel nepeřený tlustice 126 hořovice26801
-
Je dobrej v atletice!!!
-
Plavani
Ahoj Romane, prijmi prosim gratulace k super uspesnemu zavodnickemu roku. Cetl jsem, ze s plavanim to nemas tak, jak by sis predstavoval. Pokud mas zajem, ozvi se, neco bych pro Tebe mel. Dik, Tomas -
Ahojte! Nevite nekdo nejakej dobrej web o Romanovi a fotkami a tak? Moc prosim, kdyztak se ozvete na magdushenka@seznam.cz. Diky moc! Romane, fakt si Tě vážím! Zůstaň pořád, jaký jsi!
-
prostě good
-
Ahoj nevěděl by někdo, kde bych sehnala podpis Romana Šebrleho, když tak pište na nykie@centrum.cz
-
laska
jsi uzasnej chlap. -
FC Labuť
Čau Šebiku, nejprve velká a úpřimná gratulace k dalšímu "zlatíčku" od všech kluků z FC Labuť. Můžeš mi pak poslat Tvoji e-mailovou adresu? Jeden kámoš by ti po rozhovoru v Orlickým týdeníku chtěl něco nabídnout. Zatím čau. -
Jsi SEXY!!!