Přejít na výpis diskuzí

Roman Šebrle

OSOBNOST 31.12.2006 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj Romane jen se chci zeptat dělám atletiku a jak bych se mohl dostat k vojákům do dukly ale nemám vojenskou školu ale jenom učňák jestli by si mi mohl poradit dik a měj se čau
  • dotaz

Ahoj Romane, jmenuju se Jíra ( je mi 7 let ), od 5 let chodím na atletiku a jseš můj velký atletický vzor, až budu velký tak budu stejně dobrý jako ty. Rád bych se s tebou setkal, ale na to jsem ještě moc malý. Byl bych moc rád kdyby jsi mi mohl poslat tvojí fotku s podpisem. Děkuji ahoj Jíra
  • přání a prosba

spolu s mou ženou nejen patřime mezi Vaše sportovní fandy ale hlavně obdivujem jak všestrannost tak normální lidský postoj ke sportu a životu - přeju Vám nejenom at se Vám stále daří a vydrží Vám forma i zdraví a ať ukazujete v té dnešní komerci mladým kudy kam i nám bývalým sportovcům připomínáte léta aktivního sportování, letos nám oběma již bude 50 ale pohorky, kolo a lyže snad neopustíme nikdy, stejně tak jako každopondělní volejbal, kde každý týden probíráme kde kdo a co vyhrál... Určitě to bude znít bláznivě, ale vím, že mojí ženě by k jejím 50nám 4. ledna 2006 udělala nesmírnou radost Vaše podepsaná fotka, to by bylo největší překvapení které by jí kdo mohl uštědřit, je to bývalá gymnastka a hrozně fajn ženská. Omlouvám se ale možná pochopíte snahu jednoho postaršího chlapa udělat radost ... jednou snad taky budete myslet při rekreačním sportu na ty skvělé profíky a bude Vám stejně jako mojí ženě dnes ... sorry za mnoho slov a pokud by to bylo možné pak adresa je D.Bernatíková, U kultur domu 1060, 73541 Petřvald .... moc díky i jen za přečtení této prosby
  • sexy...
  • Ahoj Romane, chodím na atletiku a chtěla bych být dobrá jako ty.Za tím jsem všichni na závodech porazila. *3* Baví mě.Jsi pro mě furt dobrý sportovec a držím ti palce do Pentagonu *15* Tak hodně štěstí.Prosím neposlal by jsi mi tvoji fotku s podpisem??Byla bych moc ráda.Stačí na meil.Dík Ahoj
  • dotaz

Jak dlouho budeš ještě závodit? *4*
  • :)

Docela bych chtěla vidět jeho péro... :) *14*
  • ahoj chtela bych te pozdravit a pogratulovat taky chodim na atletiku a jezdim na zavody bavime a velice te obdivuju tvoje vysledky jsou skvele preji ti hodne uspechu *4*
  • décastar talence france

Bravo Roman pour le Décastar Talence France 16 et 17 septembre. Malgré la pluie ce fut un beau spectacle. J'espère que l'année prochaine tu seras aussi présent. Bonne chance pour ta carrière d'athlète. Chantal ( bordeaux )
  • blahopřání

Ahoj romčo já bych ti chtěla poblahopřát k t vým narozeninám vše nej, štěstí zdraví lásky až se ti splní vše co si přeješ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit