-
Poděkování
Tohle pondělí jsem Vás potkal. Chci mu poděkovat za podpis co mi dal pro mého bráchu, bude to pro něj moc znamenat. Určitě jste pro mnohé malé atlety vzorem, že můžou poctive bojovat a vybojovat spoustu úspěchů. Moc rád jsem Vás potkal a asi jsem byl tak překvapenýn a za podpis ai nepoděkoval, takže díky, díky moc:) Honza -
jste závistivý ubožáci největšího zrna,víte že to asi nečte.
-
Ahoj Romane zdraví tě fandové ze Znojma! *3*
-
co si budem povídat
Roman je prototip ideálního chlapa... *14* -
komm hier
lidi založila jsem na lidech fórum o Romanovi tak kdo ho máte rádi přijďte jste vítáni -
Romanek zlatíčko
-Ahoj Romčo,chtela jsem Ti říct 6e nejsi jen uspešnej ve sve karieře,ale že jsi nádhernej chlap..který se jen tak nevidí...přála bych si Te mít na chvílku doma.. *4* ..Jinak dekujem moc za navštevu a podpisi ve vinnem dome,,U Zavoje",slíbil jsi že se určite ješte zastavíš..škoda že už tam nepracuji..s krasnými vzpomínkami na Tebe..Jitka *14* -
Pokud si nikdo za dva roky nevšimne v tv Prima,že pan Šebrle neumí artikulovat a vůbec hovořit,tak je to smutné..
-
-
vÝÝtěz
olipmijský výtěz asi mu stál *15* -
olympiáda
Romane, stejně jsi nejlepší. I když jsi byl šestý. Někdy se musí přestat dařit. Ale to byla prostě smůla. Pro mě vyhraješ, i když budeš třeba na sto padesátém osmém místě! Jsi prostě borec, proto, co jsi všechno dokázal. -
NEVADÍ
Romane, ne vždy se daří. Nenáším lidi, kteří obdivují svého idola, jen když má úspěch a když to není tak úplně na jedničku, tak ho zatratí. Jste stále ve formě a hlavně krásný chlap. Přeji hodně úspěchů a stále tak dobré zázemí, jako máte ve své rodině. -
-
Re: NEVADÍ
jojojo, tak správná řeč. on je Nr.1 a u nás jen tak na něj nikdo nemá, skromný, milý, ferový,jistě má málo co by ho řadilo mezi náfuky a karieristy. moc si hovážím a přeji mu jen to nej, miluji ho.....
-