-
jako zpěvak nic moc
Měl by jen tančit ale hlavně NEZPIVAT !!! *13* -
Roman a Terezka
Romča upe super chlap klasnej,sexy ......a jeho pritelkyne terezka super baba.....mam vas moc rada tak co uz bydlite? *14* *14* *3* *3* -
-
Re: Roman a Terezka
Ty znáš Romana??? *7*
-
-
Roman
je to simpatak a navic hezky zpiva a vtelevizi je taky supr *14* -
.
je to simpatek navic hezky zpva a v televizi je taky supz *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
...
krááásnej *14* *14* *3* no ale na to že je mu 36 vypadá fakt mladě(mohl by být můj otec,ale ten je o 2 roky starší :D) Pokud bych měla hrát v Ulici tak v posilovně abych hrála s ním... *9* *3* *14* je neeej -
Roman Vojtek
Neeeasi, dnešní ulice *7*, jak tam bude líbat tu Gabinu..Umíram z něj *in love* *14* ..taky bych ho nejradsi zbalila :D *16* -
Brno
Nevíte někdo náhodou jestli nehraje i v Brně?Prosím prosím.... *4* -
-
neviem...ale podla mna ano. *2*
-
Re: Brno
hele ted v nedeli jsem byla v brne na baby party kterou porada segry skola a byl tam romca a je prooooooste uzasnej a rikal neco ze bude mit nejaky predstaveni v brne tak nwm mno :-D -
Re: Brno
Tedkom natáčel nějaký nový seriál v Praze v Bohnicích v psychiatrické léčebně,dělám tam sestru u našeho pav.jezdil na motorce..
-
-
On je super hlevně že všichni co tu oněm píšou ty kraviny tak jsou svatí ani jeden nebo jedna z vás nebyl/a nevěrný/á.Všichni jsou svatí najednou.
Vy s něma bydlíte nikdo to neví proč to udělal a co když to byla vina
jeho manželky to nikoho nenapadlo že.
On je boží a super mám ho ráda -
romča
hele romane ještě jednou mě hodíš do toho bazénu u nás tak tě asi zastřelim.
jo a mimochodem vy se všecky zblázníte z fotky kterou vám poslal ale naživo jste ses ním ještě nebavili nikdo,pak bych vás chtěla vidět kdyby k vám přišli na grilovačku na zahradu.bylo to supeeeer až na ten bazén.jo a ještě víte kolik já znám hvězd ze showbyznysu např.míša dlouhý,honza revai,vojta kotek,jirka mádl atd.je jich hodně.ale třeeba na dovolený v egyptě jsem potkala alessandra preziosiho.a ptáte se proč no na to je jednoduchá otázka můj táta je totiž po politicích třetí nejbohatší čech takže si může dovolit pozvat na moje narozky třeba zrovna romana vojtka -
-
Jenom se z toho nepotentuj, to, že je tvůj otec třetí nejbohatší v republice, není tvoje zásluha. Já bych k takovým snobům nešla ani na wc.
-
Re: romča
ježiš tak nemachruj myslíš že je někdo zvědavej na to že lezeš celebritám dozadku jen proto že má tvůj tatínek prachy? *5* *16* *10* *8* panebože takovýhle lejdy fakt nesnáším -
-
100%souhlas
tyhle lidi fakt nechapu... co je nam do toho ze mas tatinka milionare??
a co je nam do toho ze te roman hodil do bazenu... to mu radci zavolej a rekni mu to osobne nez abys to tady vypisovala... NO COMENT *10* *16* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* -
přestante mi tady pomlouvat bráchu..... *10*
-
-
tak bratrikov??ja neviem komu mam verit .... jeden rika bratrikov a druhy zase kmotrov...deti vzdyt ja to jedno... tvoj je to bratrikov a tvoj kmotrov ...
-
-
Re: Re: romča
mno my gringos vás frizky taky nemáme moc vlásce...a to že máme víc peněz než vy neznamená že násmusíš hned urážet... *5* *5* -
tak proč to čteš.. *7*
-
-
Re: romča
hele nwm jestli ses tak najivni nebo co ale fakt nejsi jedina co ho zna,ja ho znam uz od mala,protoze je to muj kmotr *1* *1* takze se moc newitahuj a jestli de o vecirky tak na tech byl u nas snad na kazdym co sem delal, v jednom mas pravdu jejich svatba byla suprova -
-
to si myslíš že ti věřm *7* *1* *15* .dokaž to že je tvúj kmotr *5* .ale silně o tom pochibuju *15* *15* *15* .jsi tak směšný díky že si mě rozesmál *15* *15* *15* *1* *1* *1* .to že je tvúj kmotr jsi napsal jenom kvúl tomu abys chtěl být něco víc než já ale to nikdy nebudeš *5* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: romča
klidně se ho zeptej když si tak věříš... já nemám zapotřebí se nad tebe nějak vyvišovat já jsem totiž 100% lepší...jo a klidně se podívej na ty fotky ze svatby, já tam totiž byl...
p.s. tobě se to taky nedá moc věřit že se s romanem znáš.... *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: romča
dobře ale jak vypadáš *7* . -
-
boze moj ja neviem proc sa tady hadate deti...
-
Re: Re: Re: Re: Re: romča
mám tmavější hnědý vlasy asi tak po krk, mám hnědé oči a sem asi tak 160cm
-
-
-
-
-
-
bohatství
jo a ještě kdo nemá prachy je prostě pro každého nula.všechno je to jen o penězích.