-
Ronnie
O´Sullivan je jednoznačně nejlepší hráč snookeru současnosti. V historii se mu vyrovná pouze Alex Higgins a Steve Davis. Za chvíli je dožene i v počtu titulů mistra světa... -
Kniha
Ta otázka jestli má někdo zájem o Ronnieho životopis je podle mě zbytečná,protože o něj maj zájem všichni kdo ho kdy viděli.Takže moje odpověď je jásná--chci ho :)) -
Knížečka
No řeknu vám že je na čase přeložit tu knížku do češtiny. a až to bude tak věřím tomu že z pultů knihkupectví se po ní jen zapráší:) -
Vítěz!!!
Hej lidi! Ronnie vyhráááááááál! *1* *1* *1* Není to paráda ?!!!! *5* -
-
Re: Vítěz!!!
Ja som dnes šla do práce s priblblým šťastným úsmevom. Veľmi mu to prajem a dúfam, že tie jeho reči o konci kariéri sú len také reči z únavy *1* -
-
Re: Re: Vítěz!!!
tak ten přiblblý úsměv mi něco říká, včera když jsem šla spát, *14* i dneska ráno. jsem ráda, že to vyhrál, vypadal moc šťastně - má nádherné děti, ten klučina je skvělý. on už zase mluví o tom, že skončí ?? *9* doufám, že to neudělá. -
-
Re: Re: Re: Vítěz!!!
Já si myslím že nekončí, v knize : Autobiografie Ronnieho O'Sullivana, to bylo psaný už kolikrát, že ,ěl chuť skončit, ale nikdy to nemyslel vážně.
Já jsem mu držel palce aby vyhrál, je to jeho třetí titul mistra světa, takže je to vlastně hattrick.
Takže Ronnie, GRATULUJI. -
-
Re: Re: Re: Re: Vítěz!!!
to je sice fakt, ale ta kniha je už starší a teď má Ronnie rodinu, kdo ví, třeba některé věci bere jinak než před pěti lety. ale i tak si nemyslím, že teď skončí. potřebuje hrát - jinak by to nebyl ani on. i když každý má nárok na to změnit svůj život. a každý jednou skončí s tím, co dělá právě teď. je to jenom a jenom na něm - my o tom můžeme debatovat do zblbnutí a jeho rozhodnutí stejně nezměníme. *13* jinak samozřejmě taky gratuluju a přeju úspěchy v další sezóně. *5*
-
-
-
-
-
vše
O knihu bych měla zájem na 100% fotku z autogramem bych taky chtěla HODNĚ! Jinak fotky a obrázky se nejlíp hledajpřes GOOGLE, kde si zadáš jméno a dáš vyhledat obrázky...je to hustý!!! -
Fotky
Pridala som do galerie zopar fotiek, snad sa tam coskoro objavia. Ja osobne mam asi 800 fotiek a clankov, tak ak mate zaujem, kontaktujte ma :) -
Kniha
Také by mě zajímalo jetli je vůbec možno sehnat knihu Ronnie v češtině , a pokuď jí nikdo máte nebo víte kde jí sehnat napište mi pls. Jinak Ronnie je prostě nejlepší hráč , a to že vypadl na Ms 2005 nic neznamená ,protože hrál s Ebdonem, který hraje nejpomaleji ze všech hráču a to Ronnieho skrátka zdeptalo.Např. Ebdon uhrál za 5:30 min pouhých 12 bodů, což hovoří za vše. Jinak snookeru zdar. -
-
Re: Kniha
22.2.08 bude kniha k dostání na snookru! *3*
-
-
Ronnie
S Hunterem je ten problém že je to sladkej hošík kterýho prostě nemůže někdo nesnášet. Ronnie není v životě dokonalej (kdo z nás jo)ale pro mě je to dokonalej hráč snookeru a podle mě sympaťák od pohledu. Většinou.......o)) -
Zájem o Ronnieho životopis
Ahoj lidi. Chtěla bych se zeptat, jestli by byl zájem o přeložený Ronnieho životopis, kdyby se objevil na knižních pultech. Nebo druhou možností by možná byl prodej po internetu. Napište mi prosím na berrnie@seznam.cz nebo mi odepište sem. Díky moc -
Blbina v textu.
V textu je napsáno, že jako jediný hráč umí hrát dvěma rukama - LOL! Autorka zřejmě snookeru moc nerozumí. Takových hráču je hafo!!!!