-
34!!!!
VŠECHNO NEJLEPŠÍ k narozeninám našemu Ronniemu!!! Nezlobila bych se, kdyby si dal k narozeninám trofej UK Championship! *4* -
Ronnie je fakt dobrej, změnou účesu asi šokoval všechny a asi mu to pomohlo :-) protože pak už nedal Carterovi šanci. Ale připadá mi, že není se sebou moc spokojený,
-
RONNIE
VĚŘÍM, ŽE SE RONNIE NA PODZIM VRÁTÍ. TVRDÍ TO I JEHO TRENÉR. SOUHLASÍM S TÍM, ŽE HO EBDON OTRÁVIL SVÝM NEMOŽNÝM TEMPEM. RONNIE BYL VE SKVĚLÉ FORMĚ, COŽ DOKÁZAL V PREMIERE LEGUE, KDE VYKLEPL HENDRYHO I WILLIAMSE S NULOU. -
fotky
Mám hrozně moc rada Ronnieho i Paula Huntera nevíte někdo o adrese, odkud by mi poslali jejich fotky s autogramem. Díky moc -
Kniha
Neviem kde by si mohla zohnat knihu, zrejme len objednat cez net. Mne ju doniesol jeden dobry clovek priamo z Londyna :) -
Jasná jednička
Srdečně Vás všechny zdravím.Kvůli Ronnimu jsem si pořídil satelit,abych mohl pravidelně sledovat Snooker.Doufám a pevně věřím že dnes vyhraje finále.A proto mu budeme povinně všichni fandit!!! *4* -
kristova léta
Tak Ronnie nám dneska slaví kristova léta a jáá mu nemůžu nic jeného, než držet palce ať obhájí všechny tituly z loňska a ať ještě nějaké přidá. Ale tak myslím, že UK obhájí... -
-
Re: kristova léta
Doufejme! *3* Snad se mu bude dařit a na UK opět zazáří. *4* -
-
Re: Re: kristova léta
taky se připojuju a Ronniemu přeju všechno nej,a ať všechny soupeře vždycky převálcuje na celej čáře *14* *5*
-
-
-
premier league
ronnie vyhral popate v rade premier league. vcera porazil ve finale selbyho 7-2. moc gratuluju. dal si krasny darek k narozeninam. *1* -
-
Re: premier league
Jo, je to bezva, byla to paráda *4* A mám skvělou novinku!!! JO a Ronnie jsou zase spolu!!! Hurááá *1* Jsem fakt ráda, mám z toho radost *4* Asi ho vzala na milost, je to dobře, Ronnie bude zase v pohodě a spokojenej *5* Včera při tom vyhlašování úplně zářil *4* -
-
Re: Re: premier league
no slava, to jsem rada. ja si rikala, ze je nejak moc stastny. *1* doufam, ze se mu povede na UK! *8* (odkud mas tu zpravu???)
-
-
-
kniha už je přeložená... zájemci volejte na +420777130487
-
Snooker
Ronnie je ze všech snookristů nejlepší a nejvíce sexy. *14* Je to takovej roztomilej čertík. *5*