Přejít na výpis diskuzí

Ronnie O'Sullivan

OSOBNOST 13.1.2007 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • delik

rozchod?

halo, lidicky, nevite nekdo co je pravdy na tom, ze se ronnie rozesel se svou partnerkou? (nechci nic rikat, ale pokud je to pravda mohlo by to souviset s mensim poklesem jeho formy v poslednich tydnech) *9* *9*
    • Re: rozchod?

Je to tak, rozešli se... *9* Ale je to už delší dobu, rozešli se už někdy v červnu nebo červenci. Ale máš pravdu, rozhodně to může mít velkej vliv na jeho hru a asi bohužel opravdu má *9*
      • delik

Re: Re: rozchod?

uplne me to popletlo, protoze v tech zpravach na prime rikali, ze se venuje detem a pritelkyni. a pak mi moje draha polovicka prozradil, ze cetl v novinach, ze se rozesli. no, prave, ze si myslim, ze to na jeho hru ma vliv. ale snad se pletem a na UK bude hrat zase skvele. *8* aspon doufam a moc mu to preju
        • Re: Re: Re: rozchod?

Jo já vím, na Primě říkali, že jsou spolu. Ale obávám se, že se nic nezměnilo a nevrátili se k sobě. Spíš Prima neměla aktuální informace. *9* Taky moc doufám, že bude v pohodě, nebude se trápit a začně opět předvádět fantastickej snooker. Takovej, jakej umí jenom on. *3*
          • delik

Re: Re: Re: Re: rozchod?

no, me osobne to mrzi, hodili se k sobe a maji hezke deti. jo, taky doufam, ze bude hrat zase super - presne, jak to umi jenom on. *1*
  • neo_ap
    Dle mého, nejlepší hráč snookeru. Přeji mu do dalších let spoustu dalších vítězství. Ať se daří Ronnie. *5*
  • michelle.taylor

Veselé Vánoce

Chtěla bych popřát Ronniemu a Vám všem jeho fanouškům,krásné Vánoce,a pohodový svátky..jo a užívejte si volno(pokud ho máte):D:D *14* *14* *1*
  • Masters

Ronnie vyhrál ve strhujícím finálovém souboji další titul Masters *1* *4* *1*
    • delik

Re: Masters

ano, byl to šílený boj, krásný zápas. velké gratulace oběma hráčům. *1*
  • kukkackaa

Souboj králů

Ahoj všichni, byl jste se někdo podívat v Praze na souboja králů??
    • Re: Souboj králů

JJ, byla jsem tam...bylo to bezva *14*
      • kukkackaa

Re: Re: Souboj králů

Tak to věřim...muselo to bejt fakt úžasný...chtěla jsem tam ject taky, ale lístek byl moc drahej *9* *9* Ale muselo to tam bejt bezva...vzpomínala jsem na Ronnieho a držela mu palce, ale moc to teda nezabralo... *9* ... *3*
  • minka

škoda

Tak Ronnie nám letos neobhájí titul mistra světa *9* Ten Allen ale hrál dobře...No škoda noc...Tak příští rok...
    • delik

Re: škoda

přesně tak, možná příští rok. přeju mu do nové sezóny všechno nej... *3*
  • Ronnie and friends

Dobrá zpráva pro všechny Ronnieho fanoušky! 8.listopadu se v Praze uskuteční snookerová exhibice, na které vystoupí Jimmy White, Ken Doherty, Barry Hawkins a Ronnieee!!! *4*
    • Re: Ronnie and friends

Exhibice je bohužel zrušena *9* *9* *9*
  • Borec

Ronnie je fakt borec, ale já mám osobně radši Paula Huntera.
  • Ronnie

už se moc těším na další zápas(podle mých informacích 4.října)hlavně na onnieho,protože bude prý hrát levou rukou!on je fakt skvělej hráč.Má dost špatnou minulost a tak je mi ho docela líto.Na mistrovství světa se docela předved.ale překvapil mě (Bůh sexu)Paul Hunter,že se nedostal dál.už se to brzy dozvíme
  • rocket

Tak len dúfajme, že sa Ronnie rýchlo zbaví svojho mindráku menom Stephen Maguire, pretože ten mladý je teraz po dvoch víťazstvách nad majstrom a po získaní titulu UK Championship naveľa. Problém je len v tom, že Ronnie sa pri hre s ním sústredí na jeho a nie na svoju hru. Ak sa mu podarí odosobniť, bude fantastický. Ale bodovo je na tom stále najlepšie, nech Maguire bojuje ako chce. Fandovia...držme Ronniemu palce!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit