-
The Rocket
zvu vás všechny fanoušky Ronnieho do klubu Ronnieho O'Sullivana. je to na adrese Www.kluby.quick.cz najděte si tam klub Ronnieho O'Sullivana a připojte se. :o))) -
Ronnie
zdravím všetkých fandov ronnieho, aj ja som do neho uplny cvok.Teraz v Londíne to fakt všetkým natrel.Bol bez chyby.Dúfam,že mu to vydrží až do majstrákov.Držím palce. -
Ronnie
ja osobne huntera neznasam pretoze mi pripomina chlapciatko ktore sa kazdemu chce vopchat do r...za to ronnieho obdivujem a neviete kde by sa dala zohnat jeho kniha v slovencine alebo cestine ;0) -
Super borec
Ronniho obdivuji, dívat se na jeho hru přínáší člověkovi zážitek. Sleduji Snooker teprve druhý rok a moc jsem si tu hru oblíbil. Nikdy jsem neměl rád děrové kulečníky, ale v poslední době na něj nedám dopustit!!! A to díky Ronnimu! Momentálně probíhá MS v této hře a nenechám si ujít ani jediný frame. V prvním kole hrál Ronnie nervy drásající zápas s Maguirem, ale nakonec to vyšlo!!! -
Paul Hunter
Zdravím všechny příznivce snookeru.Musím říct,že mám raději Paula Huntera,ale v téhle sezoně mu to moc nešlo.Ronnie je opravdu borec.Moc ho obdivuju.Chtěla bych vás všechny poprosit o pomoc.Jetli někdo znáte nějakou fajn stránku,na který bych mohla najít fotky Paula,napište mi jí,prosíííím.Nebo ještě něco.Nevíte někdo aspoň něco maličko o rakovině Paul?zatím pá -
No jo, Ronniemu to nevyšlo. Je dobrej, ale tam na špici jsou dobrý všichni. Jsou to borci, nestačím se divit, jak úplně kouzlej, je to skvělá hra!!!
-
Vůbec nechápu proč Ronnie prohrál v Mistrovství světa zrovna s Ebym.Asi ho ta hra moc nebavila.Eby ho strašně provokoval a Ronnie už na to neměl očividně nervy.Slyšela jsem něco o tom,že by prej chtěl skončit,nebo si dát rok pauzu.to bych asi nepřežila.ronnie je koření snookeru a bez něho by to nebylo ono.Jestli má někdo zajímavé obrázky Ronnieho,tak neváhejte a Pošlete.nebo napište na můj e-mail. Díky moc Becky=o)
-
Ahoj, zdravím všechny. hele neznate nikdo dobrou stránku kde jsou Ronniho fotky. Napište mi jí prosím budu vám moc vděčná. PS: je to krásnej chlap co
-
zase já
Hej to sem ječtě já, jestli se mi to povedlo, tak sem do "fotek" natahala asi tak kolem dvaceti obrázků Ronnieho....Užíte si je!!! -
www.stránky
Ahoj, chtela bych vas pozvat na neoficialni stranky Ronnie O'Sullivana a doufam, ze se vam budou libit. Je na nich i adresa, kam si napsat o podpis a adresa na internetove knihkupectvi, pres ktere jsem si objednala jeho zivotopis. www.smart-web.cz/danny/ronnie