-
Máš vážně pravdu *15* *14* *1* *7*
-
Ross je strašnĕ sexy!
Miluju tĕ Rossy!
I love you Ross!
♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♡♥♡♡♡♡♡♥♥♡♥♡♥♡♡♥♥♡♡♥♥<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3:-);-)O:-):-D -
ahoj sem tvoje faninka libisemi tvoje pisničky maš užasnej hlas kteri semi moc libi že bysem chtěla moc a moc natvuj koncert byla bych nejštasnějši holka kdiby semtě viděla do opravdy k dybisem mělati listek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahoj sem tvoje faninka obnivuju tvoje pisnicky a simoc fajn kluk mam tvojr obrazky a plafati si fak borec a si moc heskej mocsemi libiš chtěla bych jit ny tvuj koncert kdidisem sehnala lisky prvni radě moc bysem bila štasna *14* *14* *14* *2* *4*
-
Já ho tak miluju *14* mám celej pokoj poplakátovanej jeho fotkama *3*
-
To je kravina kecas :( od kad bys to asi vedela ?:)
-
no leda v tvím mozku (nějak ti nefunguje) *2* *1*
-
No když nemáš mozek *2*
-
to s tebou souhlasim a nevíš s jakou blondýnou ? *14*
-
No ale R5 tady budou ale neřeknu kdy. Aby mi nevyprodaly lísky. *14* *9*
-
Odpovím na vaše časté dotazy. Ne Ross nechodí ani s Maiou tak ani s Laurou.
Ne právě teď je volný. Ano kéžby sem přijel. Jsem jeho taky velká fanynka ale neznamená to že bych tady psala I love you Ross atp. Ross na tuhle stránku nemá čas a ani ji nezná a ani nikoho tady nepozdraví i kdyby mu psal tisíckrát Hi! Prostě to pochopte jediný způsob je jak vidět Rosse dostat R5 do Vídně. Jiná rada mě nenapadá, protože na nějakou stránku můžete posílat fotku kde Držíte třeba papír a něm stojí: "I'm Czech. And want R5 on Wienna". A tak jsem to udělala a tak prosím jestli chcete vidět svého miláčka musím se spojit a ne proti sobě bojovat! http://r5projekt.blog.cz/1310/chceme-r5-ve-vidni Stránka kde máte instrukce a jak poslat tu fotku. Hodně štěstí. Rosserka :* -
Haloo má to nahoře napsaný asi neumí číst ale má to napsaný přímo před sebou a stejně to napíše blbě a navíc nechodí s nikým chodil s jednou blondýnou minulej rok ale od tý doby nikoho neměl
-
tak ona nevěděla že se to píše takhle,a neříkej ji krávo je to moje kamarádka
-
Je to takhle ross lYnch a ne ross linch *12* hráblo ti krá*o
-
mam rosslinche moc rada *14*
-
chodí s MAIA MITCHELL *14*
-
Ahojky nevíte někdo s kym ROSS LYNCH chodí?
-
Ross Lynch je můj velkej idol,má pěkný písničky a je krásnej hrozně se mi líbí.PS:I LOVE YOU *14*
-
Ross je můj hudební idol umí hrát na hudební nástroje.Líbý se mi vzhledově připadá mi milý *1* *1*
-
Holky nemůžeme si říkat že třeba vy bude s nim, ale ani si nemůžeme říkat že s ním nebudete ! Nevíte to Každý má svou šanci nikdy nesmí říkat že se to nestane !, protože to nevíme ! já bych s ním chtěla být, ty bysi s ním chtěla být všechny fanynky by s ním chtěli být,ale nesmí me si říct ne ! Řeknem si třeba možná ! :) ---- Ps. I ♥ Ross Lynch !! :D *14* *3* *15* *1*