-
je to můj oblíbený herec z seriálu Austin a Ally
-
-
I love Ross. It is the best, the most beautiful, the most humble and the best person in the world.
-
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ross je dokonalý. Je nádherný, milý a talentovaní. Nemá chybu. Ja ho proste milujem. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I Love Ross Lynch
-
Holky co myslíte? Jakej by s nim byl sex?♥♥♥♥♥♥♥♥♡♥♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♡♡♥♥♡♡♡♥♥♡♡♡♥♥♡♡♥♥♡♡♡
-
-
se zeptej Laury Morano *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Užasneeej, sex by byl s nim skvělej!!
-
Ja neviem *7* asi úžastný *14* *14* *14*
-
-
Chcete jeho číslo
-
-
Áno veľmi
-
A dala by si mi ho? A :D
-
Jasně že jo *3*
-
Jo
-
-
♥♥ Ja Rossa milujem !! strašne !!! ♥♥ Je najj !!! ♥♥ musíte uznať ♥♥ ♫
-
čau laura tak aj ty si tu :D
no podstatné je že Anny je dôveryhodná osoba poznám ju tiež aj s Laurou už dlho a ťiež som videla rozhovor Anny a Rossa. Bolo to tak že Anny robyla dajaký projekt o každodennej inšpirácii na ANJ a rozhodla sa pre Rossa. Učka nám povedala že tam má byť niečo s ich života (dosť blbé čo) tak mi Anny potom volá a hovorí: skontaktovala som Rossa (na VK.com) a poprosila ho o pomoc. Ja som sa začala strašne smieť (ved jej nikdy neodpíše) a o niekolko dní mi v škole hovorí: OMG OMG OMG Ross odpísal. Hovorila niečo v tom zmysle že jej nedal nič osobné len to o čom vie už celá AMERIKA no a potom v tom projekte mala ešte niečo také že: čo ta inšpiruje k písanie songov, ako vychádzaš na turné s rodinou, či niekedy s niekým chodil atd.
POINTA: Ross nechodil ešte s nikým (bolo to aj v jednom rozhovore na youtube) -
je fakt hezkej a mám dojem ,že jeho rodiče sou posedlí jménama na R *4* *4* *5* *2* *1* *2* *15* *15*
-
Dekuju za skvale spravi
-
-
AŽ Na to že Ross neumí česky tak dobrý no......
-
Proč nepíšeš normálně
-
-
I LOVE YOU *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
je tisíckrát lepší než justin bieber.Ross Shor Lynch je boží *14* *14*
-
-
to teda je
-