Přejít na výpis diskuzí

Ross Lynch

OSOBNOST 26.9.2012 
559 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koľko je tu SK R5ers? Či by sa im aj oplatilo prísť na slovensko.
  • Na R5 proste nikto nemá :) <3 Sú odlišný od ostatných skupín a to ich robí jedinečními <3 Sú cute. Sú úžasní. Majú dokonalú hudbu. Majú cit pre fanúšikov. Sú úplne nádhrení. Sú to hudobný géniovia. Sú to budúci The Beatles alebo Nirvana. SÚ TO R5! Ľudia čo ich neznášajú, by dokonalosť nespoznali ani keby im zaklopala na dvere. R5 majú vlastných verných fanúšikov, ktorý ich budú navždy podporovať v tom čo robia. Budú tu navždy. Ja to viem. Navždy...
    • ja strasne miluju vsechny pisne a filmy *14* *14* *14*
  • Je strašně moc hezkej miluju Austin & Ally je to supr seriál ♥
  • O my good :)) Umírám při pohledu na něj .. je krásnej ! :) Ok neni moc slavnej...a to že hraje v seriálu Austin a Ally z něj nejakou hvězdu neděla..ale i tak je dokonalej zpěvaak.. Miluju pisničku Double take..a nebo butterfly..zpiva naaaaaadherne ! :))) 4EVER in my heart Ross ! :)
  • si nejlepší nejkrásnější prostě si nejlepší !! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je krásnej :*
  • On je prostě dokonalý!!! Je výborný zpěvák, tanečník a herec. Já ho prostě zbožňuji ,kéž by přijel do Čr nebo na Slovensko. I love Ross Lynch.
  • Božéé..nádhernej *14* *14*
  • AHOJ :)
    nechcem vyvolať rozruch ale Anny poznám už od troch rokou sme BFF nie som na nikoho strane ale viem že sa tomu dá ťažko uveriť no keď mi Anny ukázala konverzáciu s Rossom skoro som odpadla. Najskôr sme sa kôli tomu pohádali, ja som jej samozrejme neverila ale keď mi to ukázala padla mi sánka.
  • Jo třeba se poseru.A proc nepolkla tebe?????To by bylo lepsi.
    A to jako myslis me jo tou belieberkou???Jdi do prd*le ty cuzo!!!!Je mi jedno jestli jsem nebo nejsem belieberka vim to ze si kr*va a nikoho nezajimas. *11* *11*
    • Víš proč ? protože nepíšu takový sračky,když ho nemáš ráda tak to všem nemusís cpát. Žadnou zamrdanou belieberku jsme nepsala . Jdi spát kide píšeš chujoviny už.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit