Přejít na výpis diskuzí

Ross Lynch

OSOBNOST 26.9.2012 
559 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je hrozně moc hezkej a seriál Austin and Ally je skvělej
  • austin and ally je moc super *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahojte :) Mám nový blog o R5: https://plus.google.com/app/basic/108620753169109189583/posts?cbp=jxp5lyhwj0du&sview=25&cid=5&soc-app=115&soc-platform=1 Si R5er? Chceš R5 na Slovensku? viac informácii v poslednom príspevku :)
  • Austin you simply beautiful.

Hello. *14* *14* *14* *14*
  • tomuhle se říká sexi *14*
  • Ross Lych si ten naj naj najlepši tanečnik. A som rada že chodiš s Laurov Marano (ALLY)
    • On nechodí s Laurou ale Courtney Eaton
  • je krásnej a miluju seriál austin a ally *14* *14* *14* *14*
  • Rossi si super a nadherne zpivas
  • Ross Lynch ... Môj velký hudobný,herecký a tanečný vzor. V seliári Austin & Ally som ho zbadala spievať a tancovať. Bol úžasný a tak som sa vidala tiež jeho cestou... Poznám skoro všetky jeho pesničky a bolo by úžasné vidieť sa s ním... Je trošku bláznivé že môj vzťah z jednýtm mojím kamarátom sa podobá tomu čo medzi sebou cítia Austin a Ally.
    Iba Rossov hlas a iba jeho spev ma dokáže ukludniť keď som smutná ale dá mi aj inšpiráciu k životu a zmysel skúšať všetko ďalej... Keby Ross Lynch neexistuje tak nemám nič s toho čo mám...
    Ross aj keď to určite nečítaš tak ti ďakujem zato že si aký si ... Nemeň sa a buď sám sebou. Si naozaj úžasný spevák a herec. A mali by sme si ponaučenie zobrať všetci .. Buďme sami sebou a nech si vravia čo chcú... Kým máme mi Rossov hlas a jeho dokonalý spev zvládneme všetko ...
  • A chci se zeptat proč nechodíš Laurou Marano(Ally) hodí te se k sobě ona je pěkná a ty si pěkný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit