-
Lidi... Oni jsou prostě jedineční ♥ Jedna holka říká že jsou to gayové... HA.HA.HA. A ještě k tomu má ráda JB a může se zbláznit když řeknu že JB je gay abych jí to oplatila. Oni jsou prostě boží ♥ Super hudba ♥ sexy ♥ A my nejsme jen nějaká skupina fanoušků... We are #R5family !
-
-
Ever&Forever
Jo no u mě taky, nenávidím takové lidi kteří si myslí že JB je lepší než R5 vždyť je to gay!!!! *10* *10*
Kvůli R5 bych nejradši a nebo hned začala zabíjet!! a nemám v tom problém!
Můj celoživotní sen je se podívat do USA zanechat tady všechny který nám do života přinesli smůlu a i s pomlouváním R5!
To by bylo všechno za námi, nemuseli bychom pořád slyšet pomluvy o R5
Moje nejlepší kamarádka je moc nezná ale nepomlouvá je.
Nikdy se nevzdám toho abych mohla jet do USA a být ti nablízku! <333
Mám tě moc ráda Rossies!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
On je naprosto úžasnej a dokonalej <3 !!!! *14* *14*
-
On je nádhernej a Miluju ho :) :-* Půjdu i na koncert R5 . KRÁSKA ZPÍVÁÁÁ
-
*krásně :*
-
On je jedním slovem dokonalej..! *14* Mám nového idola..! *14* *3* *4*
-
Vy jste snad úplně blbý, on sem nechodí ten blog založil nějakej člověk ne Ross a i když ho máte rádi tak on to nečte!!!
Vzpamatujte se!!! *16* *16* *16* -
-
Přesně jsem si taky říkala! :D Jde vidět kdo má rozum!:)
-
-
my máme rozum jenomze tady si muze kazdej delat co chce tak vazne kdyz nekdo nekoho ma rad tak udela skoro vse aby ho dostal vis
-
-
-
Ross lynch chodí s modelkou cortney eaton proč to tam není?
-
-
Přesně moje řeč ...i to že natočil další tři filmy a vydal další desku ...
-
-
Ross LYNCH je boží dar
-
Je nejhezčí na celým světě, krásně zpívá je prostě dokonalej je můj pracky pryč !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
holky neni niči kluk tak užto konečne pochopte mně se taky moc libi a comam dela když vim žeho nikdy nebudu mit chapete
-
hele tvuj stejnak nebude takže mas smulu hahaha
-
-
Mám Tě moc ráda :* <3 SI ten nejlepší zpěvák, tanečník, herec a hudebník *14* UŽ se těším na koncert budete určitě s R5 všichni úžasní *8* *3* !!!! Když si pouštím některou píseň tak mě zahřeje u srdce <3 Si fakt skvělí *4* Tvé písně jsou tak boží ,že celý den my zní v hlavě a musím si je pořád poslouchat *14* Pořád na tebe myslím mám Tě moc ráda !!! Si strašně šikovný *2* Si nejlepší :* *3* *14* Ross Lynch = 4EVER *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!
-
-
Holka ty seš v hajzlíku
-