Přejít na výpis diskuzí

Ross Lynch

OSOBNOST 26.9.2012 
559 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raini je s mäkkým i
  • Ross si ten naj naj naj najlepši tanečnik. Mam ta rada si aj dobri ve spevu
  • On nebydlí v Anglii.
  • není teplý *10* *16* *12* *11*
  • Ja se narodila den po něm *14* jinak se hodí laura ka rosovi *1*
  • nechci nic říkat, ale on bydli v LA ( Los Angele ) a nyní má holku Courtney *3*
  • jenom jestli on by tě chtěl,hele já ho znám ten by nechodil jenom tak s někým :D
  • On nechodí s Laurou ale Courtney Eaton
  • sandra.rosenkranzova
    On je tak pěknej chned bych s nim chodila kdybych bydlela v Anglii nebo kdyby on bydlel v Česku
  • on je tak *6* *6* *14* *14* sexy a teply
  • *krásně :*
  • On je nádhernej a Miluju ho :) :-* Půjdu i na koncert R5 . KRÁSKA ZPÍVÁÁÁ
  • Ross Lych si ten naj naj najlepši tanečnik. A som rada že chodiš s Laurov Marano (ALLY)
  • Prosím tě, já aspoň něco napsala. Být tebou tak zavřu hubu nebo dostaneš!
  • LillyLynch
    Moreee, tohle je můj příběh, vážně mě mrzí, že nemůžeš vymyslet vlastní. Tak se laskavě do mého n*s*r nebo dostaneš!!!!
  • Nechodi s Laurou, ale s australskou herečkou a modelkou Courtney Eaton
  • Bude to o lásce mezi Rossem a Laurou, ale do jejich vztahu nečekaně vstoupí Maia, která to chce mezi nimi překazit. Laura se pohádá s Rossem a po dvou dnech se dozví, že Ross Lynch a Maia Mitchell spolu oficiálně chodí. Rosse mrzí hádka se svou nejlepší kamarádkou Laurou. Když se Ross dozvěděl, že se Laura kvůli němu trápí, tak ten další den oznámil že se rozešel s Maiaou, protože je zamilovaný do Laury, ale co teď?? Ross se sice rozešel s Maiaou, ale tu hádku mezi ním a Laurou tohle se nedá vzít zpátky. Ross udělá všechno aby ji získal. Laura slyšela od Rainy a Caluma, že se s ní rozešel jen kvůli jeho nejlepší kamarádce a životní lásce. Ross & Laura začínají spolu chodit a moc jim to spolu sluší a myslím si že jim všichni závidí jejich lásku a doufám že i v realitě mezi nimi nebude jen pouhé přátelství a partnerství, ale i LÁSKA.
  • L A U R A a tebe co je do toho co robia ostatni co si snim chodila ze sa tak staras
  • Aaach, tak ´milujem´ čítanie tých príspevkov čo píšu niektorí ROSSIANS. Akoby bola vaša vec či Ross chodil s Maiou alebo Laurou. Je to jeho vec. #NoHate #MyOpinion
    Som R5er.
  • Já jsem se taky narodila 29.12 ale ne ten rok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší