-
Počkat mam v tom zmatek on chodí s Maiou nebo s laurou?
-
-
momentálně nechodí s nikým ;)
s Laurou ani Maiou NIKDY nechodil -
-
To nevíš!!!
-
-
-
Jééééééééé,ten je krásnej !!! *14* Y LOVE YOU ROSS *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
Odpovím na vaše časté dotazy. Ne Ross nechodí ani s Maiou tak ani s Laurou.
Ne právě teď je volný. Ano kéžby sem přijel. Jsem jeho taky velká fanynka ale neznamená to že bych tady psala I love you Ross atp. Ross na tuhle stránku nemá čas a ani ji nezná a ani nikoho tady nepozdraví i kdyby mu psal tisíckrát Hi! Prostě to pochopte jediný způsob je jak vidět Rosse dostat R5 do Vídně. Jiná rada mě nenapadá, protože na nějakou stránku můžete posílat fotku kde Držíte třeba papír a něm stojí: "I'm Czech. And want R5 on Wienna". A tak jsem to udělala a tak prosím jestli chcete vidět svého miláčka musím se spojit a ne proti sobě bojovat! http://r5projekt.blog.cz/1310/chceme-r5-ve-vidni Stránka kde máte instrukce a jak poslat tu fotku. Hodně štěstí. Rosserka :* -
-
No ale R5 tady budou ale neřeknu kdy. Aby mi nevyprodaly lísky. *14* *9*
-
-
ahoj sem tvoje faninka libisemi tvoje pisničky maš užasnej hlas kteri semi moc libi že bysem chtěla moc a moc natvuj koncert byla bych nejštasnějši holka kdiby semtě viděla do opravdy k dybisem mělati listek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
To je kravina kecas :( od kad bys to asi vedela ?:)
-
-
Jo vím to přímo od |R5 ty chytrá :/
-
-
tohle mám brát jako urážku nebo jako zastávání
-
-
Od stránky R5 *2*
-
-
-
-
LuckaSaturova10 :ano mam na nej narazky a nebudu si to nechavat pro sebe!!Taky tady neni nikdo zvedavej na tvy debilni kecy o to jak je dokonaly.
Laruska:ne nebojim jen nebudu a nechci sem davat sve jmeno kazdymu to muze byt u zadku jak se jmenuji. -
-
ty si trapna jak dědovi kalhoty
-
-
You are super Ross Lynch... I love you.
-
Happy Birthday Ross. ❤❤❤❤
-
Hrozně moc hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Já nechápu že muže být někdo tak hezkej *14* *14*
-
ja bych jim to prala ross a laura by byly super par *1* *1*
-
Ross je můj hudební idol umí hrát na hudební nástroje.Líbý se mi vzhledově připadá mi milý *1* *1*