Přejít na výpis diskuzí

Ross Lynch

OSOBNOST 26.9.2012 
559 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je bozi *3* *3* *14* *14* *4* *4* *14* *4* *4*
  • nejkrásnější fotky na světě *14* *14* *14*
  • Nádherné zpivas rossy
  • Ross.Selena
    On s Laurou nechodí ..... Teda nikde to nie je. Ale je to ich vec.,,,
  • Bude to o lásce mezi Rossem a Laurou, ale do jejich vztahu nečekaně vstoupí Maia, která to chce mezi nimi překazit. Laura se pohádá s Rossem a po dvou dnech se dozví, že Ross Lynch a Maia Mitchell spolu oficiálně chodí. Rosse mrzí hádka se svou nejlepší kamarádkou Laurou. Když se Ross dozvěděl, že se Laura kvůli němu trápí, tak ten další den oznámil že se rozešel s Maiaou, protože je zamilovaný do Laury, ale co teď?? Ross se sice rozešel s Maiaou, ale tu hádku mezi ním a Laurou tohle se nedá vzít zpátky. Ross udělá všechno aby ji získal. Laura slyšela od Rainy a Caluma, že se s ní rozešel jen kvůli jeho nejlepší kamarádce a životní lásce. Ross & Laura začínají spolu chodit a moc jim to spolu sluší a myslím si že jim všichni závidí jejich lásku a doufám že i v realitě mezi nimi nebude jen pouhé přátelství a partnerství, ale i LÁSKA.
    • Raini je s mäkkým i
    • LillyLynch
      Moreee, tohle je můj příběh, vážně mě mrzí, že nemůžeš vymyslet vlastní. Tak se laskavě do mého n*s*r nebo dostaneš!!!!
  • Ross je proste bozi :) je super spevak a herec ;) ked som ho spoznala mal 17 a bol moc roztomily a teraz je este viac :D Naj pesnicka od R5 je Smile a bude ich este viac ;) Som moc moc ze som ho spoznala a je sam sebou nerobi zo seba frajera ako napr. JUSTIN :( I ♥ you Ross
  • R5 je boží skupina a on v ní je nej
  • happy birthday ross lynch love you *14* *14* *4*
  • Ross je super *3* *14*
  • ROSS JE SUPER TANEČNÍK ZPĚVÁK A HEREC JE TO MŮJ IDOL V POKOJI MÁM JENOM JEHO PLAGÁTY A SAMOLEPKY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší