-
tomík
tomík je nádhernej klučina když jsem poprvé viděla film ledové ostří 2 tak jsem pak ani nemohla spat a má krásnou postavu.no prostě nádhernej klučina *14* *3* *14* *14* -
rossik
on je proste dokonalej.... *14* *14* -
chudák Ross Thomas
Nechápu který debil dal na tuhle stránku ty nejhorší fotky Rosse Thomase, vypadá na nich úděsně a doufám, že sem nepíšou 12letý puberťačky *5* -
-
Re: chudák Ross Thomas
ty seš blbá -
12tiletý ne ale 14tiletý jo *5* -
tak sem nakou fotku pridej kdyz ses tak chytra!! *16* -
-
Re: Re: chudák Ross Thomas
presne tak *5* *16* si dajaka mudra a co ked sem pisu 12 rocne?mas s tym problem?nech sem pisu aj 6 rocne....tato stranka je pre tych kt. maju radi rossa a nezalezi na veku! hm? *13* -
-
Re: Re: Re: chudák Ross Thomas
No to mozna jedno je ale jen jestli jí/jemu není právě těch 12.....ty totiz papouskujou tyhle fraze z jinejch komentářu.... *9* *3* *9*
-
-
-
-
Ross je šíleně sexy! *4*
-
..
nadhernej, jen se zakousnout -
WoWec
Mno lidi.. Musim uznat že tohle je fakticky kus. Sice jsem ho neviděla v LO2 ae zato jsem ho viděla v prckách 5 Nahá míle :) Byl fakt úplně k sežrání. Závidim holce která tohodle krásnýho týpka má. Ukazovala jsem ho snad všem holkám z lyžáku a úplně všeci z něho šílely xD Prostě platonická láska xD Jedinej kluk, kterej se mi jako herec líbí *3* *14* -
-
Jooo... :) v prci prci prcičkách je krásnej ale úplně mě dostal v LO2 fakt se na to podívej je tám mega krásný.. :)
-
Re: WoWec
Joo,Bani...kundák..asi jedinej opravdovej kořínek co se herců týče ....*SLINT* *SLINT* *14* *14*
-
-
:-*
Je úplě k sežránííí!!Film Ledové ostří 2 sem kvůli němu za dva dny viděla 4x!!
Luxus boy!Je tak strašně krásnej!!
Závidim holce která snim chodí... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-*
jsi fatk na hlavu *9* *9* -
Fanclub
Ahoooj, založila jsem na Facebooku fanclub Rosse... najdete ho pod názvem "Ross Thomas" tak se přidejte a klikněte na ,,Staňte se fanouškem" a pojďte sdílet informace a fotky o něm na Facebook =)
-
-
sexi ross
on je zlatucky....a sexi :) *14* a ta rola v ladovom ostri 2 sa mu hodi *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Nej
On je k sežráníííí *14* -
-
Re: Nej
to teda je *14* mas total pravdu *14*
-
-
Jej včera sem koukala na prci prci prcičky nahá míle..tomu to tam tak slušelo :)) Takže všechno nej :)