-
má přítelkyni, viděla jsi ledové ostří 2? tam se poznali on hrál Alexe Harrison a ona Jackie Dorsey
-
on je strašne krásny,neviete či ma priateľku ? :D alebo ženu ? :D
-
Je krásnenj a strašně se mi líbí ve filmu ledové ostří 2 tenhle film jsem viděla už kvůli němu tolikrát prostě božíííí!!!! *14* *14* *1*
-
jujky ty si krasnej zbožňuju tě *14* *14* *14* *14* *14* :* :*
-
ty seš hrozně krásnej!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ty seš hrozně krásnej!!! *14* *3* *4* *5*
-
a je ženatej nebo tak něco?:)))
-
ahoj miluji tě
kde bydlíš??????????????????
moc se mi líbíš ve filmu ledové ostří,ale i tak se mi hrozně líbíš tak pááááááááááááááááá páááááááááááááááááááááááááá
s láskou VERONIČKA HÝBLEROVÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *6* -
Jooo... :) v prci prci prcičkách je krásnej ale úplně mě dostal v LO2 fakt se na to podívej je tám mega krásný.. :)
-
Kunďák jak sviň... *1* *14*
-
Jej včera sem koukala na prci prci prcičky nahá míle..tomu to tam tak slušelo :)) Takže všechno nej :)
-
HB !!! :-*
Jseš supeer *14* Mám tě ráda ve filmu Ledové Ostří, takže vše nej ... *14* -
NY
v Kriminálce New York hraje ve 2. řadě, 3. díl...ale má tam pitomý dabing -
..
nadhernej, jen se zakousnout -
Re: Re: Re: chudák Ross Thomas
No to mozna jedno je ale jen jestli jí/jemu není právě těch 12.....ty totiz papouskujou tyhle fraze z jinejch komentářu.... *9* *3* *9* -
Re: :-*
jsi fatk na hlavu *9* *9* -
Fanclub
Ahoooj, založila jsem na Facebooku fanclub Rosse... najdete ho pod názvem "Ross Thomas" tak se přidejte a klikněte na ,,Staňte se fanouškem" a pojďte sdílet informace a fotky o něm na Facebook =) -
:-*
Je úplě k sežránííí!!Film Ledové ostří 2 sem kvůli němu za dva dny viděla 4x!!
Luxus boy!Je tak strašně krásnej!!
Závidim holce která snim chodí... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: WoWec
Joo,Bani...kundák..asi jedinej opravdovej kořínek co se herců týče ....*SLINT* *SLINT* *14* *14* -
ross
*14* muj manzel teda uz asi 50 ae jo je!!!!!!!!!!boze on je tak klasnej *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *15* *15*