-
pro rostu
Ahojky rosto moc se mi libis a chtela bych se zeptat jesli by smi mohl odepsat na E-mail ze by sme pokecaly prosim *4* *9* -
Rosta kosta
Ahojek Rostiku jsi strasne krasnej kluk.Ve Vyvolenych ten nej nej nej kluk.at se jde Sasa nikitin zahrabat.Vcera jsem te videla podepisoval ses mi pamatujes byla to nejkrasnejsi chvile miho zivota.Ahoj jestli budes nekdy v televizy pozdrav prosim Petku S.pa pa -
Sluníčko
Jsi nej....kluk na světě.:o)) -
je héééj
nechtel y sis semnou psat e-maily je bych chtela vedet jesi si fakt normalni kluk nebo nafoukanej frajirek ale radsi bych se priklonila k ¨tomu ze ses normalni a to si taky myslim no tak kdyztak napis na k.clau@seznam.cz kdybys odepsal tak budu moc rada no takpappi kikinka -
No nevim
je skvelej ale nani to ze bych byla naka ta silena faninka ale jë opravdu suprovej a hezkej n co dodat papky kikinka -
krasnej Rosta
Rosto nemohl bysi se mnou psat po E-mailu prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííím moje internetova adresa je KPetrulinka@seznam.cz napis co nejdryv tak štastný nový rok preje petra. jsem silvestrovska hvezdicka letim primo z nebicka tak si rychle neco prej a pak me svym kamaradum s laskou dej.preje petra -
Rosta se mi liby je hezkej no proste liby se mi odepis rosto!
-
Rostíček miláček :-)
Ahojky Rostíku prosím prosím chtěla bych si stebou psát E-mail ja a moje kamaradka Barca te moc milujeme :-) mej se krasne pa Kačka kdystak odepis na e-mail lionovakatka@tiscali.cz :-) :-) :-) :-) :-) :-) -
rosta je super ,skoda ,ze vypadl v duelu .
-
kjhk
rosta nejlepší kluk -
Rosta je nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!H nusny Vlado!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Rostíček je vymatlanej debílek bez vlastního názoru. Stejný jako všechny ty pipiny, který ho žerou.
-
Jsi super Rostíku!!!!!!!!!!!!
-
Rosťa je docela hezkej,milej kluk,když byl ve vile tak sem mu fandila, ale teď když tam neni ani Emil, tak kdo to teda vyhraje?Myslíte že Vlado?????????
-
Blb
Rosta je trapák s IQ tak 95 víc nemá. -
rosta
rosto pošleš mi tvoje tel čislo moje je 774116608 -
Rostíček
skvělej, hezkej a hlavně má nádhernej úsměv prostě k sežrání -
prosím
Ahoj Rosto seš vážně pěknej prosímte nemohl bys mě poslat tvojí fotku s podpisem na AndelovaKLara@seznam.cz!!!!P.S to černý sááčko ti fakt moc sekne!!ahoj -
Rosťík je nejlllllllepšííííííí
-
Rosta
Prostě nejjjjjjjj!Seš k sežrání=o))))