-
Rosťa je 100%frajer............
Rosťa je prima klučina s hezkou tvářičkou!Je škoda,že už není ve Vyvolených,těď není na koho koukat:) Moc bych mu přála tu výhru!Je to opravdu moc velkáááá škoda,že je pryč:((((((( Neví někdo náhodou,jestli je Rosťa poloviční Rom????Něco jsem o tom slyšela,ale nejsem si tím jistá......pa -
Rostíku máš pěknej ksichtík, věř, že když ne nikdo tak ty se někam protáhneš - neříkám, že film, ale moderování, reklama, apod. určitě. Tak za 5 let z tebe bude pořádnej chlap a kusanec, jsi sympaťák a vyzařuješ jako férovéj a hodnej klučina, tak zůstaň takovej.
-
Rosťa ve Futuru
Čau všichni, zítra to jest 10.11. bude Rostík v Praze v klubu Futurum, křtí tam cédo kapele O5 a Radeček, prej i zazpívá, je to za kilo -
Rostík je fakt kus krásnýho chlapa...a nawíc, tmavý oči a vlasy sou strašně sexy...teda aspoň pro mě.....nebo nemám pravdu?
-
ROSTÍÍČEK
Rosťa je nej nej nejlepčí a nej nej nejkrásnější..má tak sexy tělo že když ho vidíme tak slintáme jak krávy...on je prostě BOŽÍ!!!!!!!!! -
ROSTO JSI NEJHEZČÍ A JE HROZNÁ ŠKODA,ŽE JSI VZPADL MOC JSEM TI FANDILA
-
:-(
Končim s VV nuda! -
sexi telo
chtela bych aby ses ozval jestli to bude mozny dam ti i cislo 721613925 miluji te a mooooooc a stou monikou sis nemel zacinat protoze je to k.... tak cau a ozvi se -
Rostislav alka
Rosto ses sexi ale skoda ze si vypadl od te doby co si vypadl tak se nedivam na vv ahoj a ses kus s krasnou postavou -
Nejsi nejlepší
Sorry, ale vážně mi připadá hezčí a lepší Michal.Nedá se nic dělat.Takovej je hold život.Doufejme že se nerozpláčeš. -
největší krasavec
-
Jsi móóóóóóóóóóóóóóc hezký PS:to černý sáčko ti šluší:-)
-
I LOVE YOU
I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU ROSTO -
rosto vikouris mi ho paja zatloukal
-
hohoho
miuji te -
Miluju te a já moje kámoska Geri zase petra polacka a veme si vás a budem manzele!!!!!!!!!!!
-
k ončím s VV
nechapu, proc lidi zvolili konfliktniho - agresivniho Vlada, kteremu jde jen o penize a kazdeho jen depta. Rosta je nejen krasnej kluk, ale je to pohodar, je hodnej.. a nehral si na nic.. proste spravnej kluk... A protoze vypadl super kluk a zustal tam zly Vlado... KONCIM s touto saskarnou.. jiz neni nikdo komu bych vyhru prala. A co vy? -
Rosťo jsi fakt kuuuuuuusssssssss:)
-
rostik
rostik je opravdu dokonalej kluk........krasnej,chytrej a hodnej.......proste zadna chyba...aaaaach jo.... -
Jsi vážně kus...:-)Hodně štěstí!!!