-
Kniha
Nevíte někdo prosím vás, jestli u nás vyšla nějaká biografická kniha o Rowanu Atkinsonovi -
juuu
jo je to borec *15* -
Mr.Bean... number One!
Rowan Atkinson je geniální komik.Něco jako Paolo Villaggio pro italskou kinematografii.Je to taky borec a i v jeho případě musím říci,že takovy komik,jako je Mr.Bean,se taky rodí jednou za 50.let.Ne-li možná více.Je nenahraditelny.Neopakovatelny.A zcela originální.V tom se snad všichni shodneme.Akorát,co mně krapet mrzí je,že zcela sekl se sériemi svého legendárního "Mr.Beana".Mohl v tom dodneška pokračovat...Dan Hromas *3* -
super týpek
skvělý herec a člověk...s tím musí být prdel žít *14* *14* *14* -
sasek
Prima sasek.Jenom jeden ksichtik a uz se smeju.Prazdniny pana Beana byly bozsky. *14* -
Komik
Je to svérázný a nadaný komik.Dobrý je Milionový závod,Johnny English,Mr. Bean největší filmová katastrofa,Mr. Bean na prázdninách a serie Mr. Beanů(průšvihy Mr. Beana). -
rowan atkinson
Hele nevite co ma rowan rad? Jako treba oblibeny napoj ci jidlo a takovy....musim o nem vedet neco vic na referat... *4* -
Fanoušek
Jsem fanoušek pana Atkinsona a rád bych vlastnil nějaké jeho plakáty.Cena dle dohody.Kontakt na čísle 721386031. -
Je dobrej!
A taky je sexy! *1* -
http://img.osobnosti.cz/smiles/18.g if
Ty jeho ksichty jsou boží a já žasnu nad tím,že netočí nějaký pokračování pana Beana.A ten medvídek *1*