Přejít na výpis diskuzí

Rudy Youngblood

OSOBNOST 25.1.2007 
18 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • úžasný film, člověk se na něj může neustále dívat a nikdy ho neomrzí a postavy se velice povedly dokážou človška vtáhnout do filmy a vše s nimi prožívá. Rudy je krásný a talentovaný herec.
  • mayové

Taky mám podobný názor jako slečna před mým příspěvkem. Konečně ve filmu nejdou vidět známí herci. Ted se snad začne víc před kamerou objevovat i méně známý herec Rudy Youngblood, který svou roli zahrál velice dobře a to emočně, realisticky i duchovně a já jsem to cítila jako by tento příběh byl opravdu pravdivý. Vše bylo velmi dokonalé, jak řeč,kultura,tak i etiketa. Rudy je opravdu krásný chlap (má něco v sobě) a Anthonymu může být klidně podobný, protože oba mají indiánské předky a to je přece to, co je na nich tak zajímavé a krásné.
  • Rudy

Rudy má obrovský charisma a Jaguar Paw v jeho podání je o 100% lepší než podání toho člověka, který ho měl původně hrát... Mel měl šťastnou ruku a to nejen proto, že obsadil jeho, ale i ostatní Mayové se mu povedli - byli dokonalí - dokázali diváka vtáhnout do děje. Jo a pokud jde o tu podobnost... myslím, že vypadá spíš jako Victor Rasuk (Lords of Dogtown) - chvíli jsem si dokonce myslela, že je to on ;-)
  • zrzek995

super film

je to fak upe super film, dyž jsem na něj koukala byla jsem zaražená v sedačce a ani jsem nedýchala, bylo to úžasný a ahlavně rudy tam byl upe krásnej, halvně jak tam běžel s tim jaguárem... *14*
  • WOW

je to fantasticky film a on je tak pekny... toto je moj idol... *14* *14* *14* *14* je to bombasticke vsetko aj film ale aj ON!!! *14*
  • crazy-x

ůžas

na tento film se nedá dodívat do konce !!! *3* ůžasný ! no a on !! rudy je tak krásný *14* jak ho chtěli zabít , a já jen pevně doufala že ho na konci ti dva nezabijou , tak jsem brečela *9* *9* no prostě dokonalost , máti mi řekla ať to vypnu , tak sem vstala z postele , ale zahleděla sem se a stála sem tak opravdu půl hodiny !! *1* no prostě dokonalost !!!! *3* *3* *3* *3*
    • Re: ůžas

moc pěkný film:)mohlo by být více dílů...:) *15* *14*
    • crazy-x

Re: ůžas

nedá *nedodívat* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit