-
Ryan
veliká škoda, že téměř v každém filmu, ve kterém hraje umře...živej by byl lepší... a mohl hrát ve VNZ 2 -
-
Re: Ryan
Tak to asi nemoh', když umřel... *1* -
-
Re: Re: Ryan
Tak to asi mohl,když film je o předchozím životě obou hlavních postav.
-
-
-
Ryan Phillippe
Vsetko najlepsie Ryan.Vo filme Velmi nebezpecne znamosti je perfektny. *4* *3* *5* -
RYAN PHILLIPPE
Ryan je profesionál,sympaták odporúčam pozriet si film kto ho nevidel Ve službách války tam hrá vojaka,ktorý sa stane dezertérom,super film a velmi dobrý aj dej,samozrejme dobrý v Nebezpečných známostiach:D. *4* *3* -
Kráásnej!
On uplně užasnej__Velmi nebezpečné známosti se mu vážně povedli__je tam uplně užasnej *14* *14* __Kráásnej! *3* -
ryan*10*
*14*Ryan je opravdu krásnej chlap a teď prý i volnej *7* .Jinak myslím že všichni sme Velmi Nebezpečné Známosti viděli několikrát (já se přiznám,že asi 40x)a stejně tenhle film neomrzí *14* -
=)
*14* Moooc nádhernej *14* nevíte jestli teďka někoho má?? *7* -
hezkéééj
moooc krásnej klučina toE!! *1* *15* *14* -
Ryan Phillippe
Je to sympatický-dobrý herec najviac sa mi páči vo filmoch Ve službách války,Klub 54,Strata pamati a Velmi nebezpečné známosti 1. *4* -
=-*
jako.....je nej :D... a ani nevíte jak mě štve to, jak se spolu s reese rozvedli...byl to krááásnej pár :( a vážně mě to se..re =(=D no a je mi líto jeho...nemusel ji podvádět a vybral si hroznou krávu!!! ona na tom není zas tak blbě jak on :D:D:D *9* *9* *9* -
V zajetí teroru
Podle mě v tomhle filmu vypadal úžasně!!:-) Ale škoda že to dopadlo tak drsně:-( *9* *1*