Přejít na výpis diskuzí

Ryan Phillippe

OSOBNOST 31.12.2006 
53 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V zajetí teroru

Podle mě v tomhle filmu vypadal úžasně!!:-) Ale škoda že to dopadlo tak drsně:-( *9* *1*
  • Ryan bezpochyby roli v nebezpečných známostech zahrál skvěle, myslím si, že jinej herec by to tak nezvlád má prostě svý kouzlo *3* patří mezi moje nejoblíbenější filmy, ikdyž ten konec je smutný tak si vemte, že Reese a Ryan jsou vlastně manželé *4* nj už ho ulovila *1*co se dá dělat holky *15*
    • Re:

Souhlasím s tebou, přesně moje slova *4*
  • jj,nechápu že někdo může považovat za sexsymbol Pitta nebo někoho podobnýho.,... Ryan je mnoooohem krásnější a má na rozdíl od ostatních charizma a talent. Je to vážně skvělej herec a povýší jakejkoli film na skvělou věc *14*
  • Je to krááásnej kluk a Velmi nebezpečný známosti,je krásnej film,u kterýho si vždycky skvěle pobrečim!!! *4**4*
  • Má super telo krásne oči.
  • ryan

newiete niekto ako sa daju stihnut welmi nebezpecne znamosti????????????, *9* *4*
  • ryan

ani newim co mam na to powedat...je wazne strasne zlaty...a film welmi nebezpecne znamosti je moja srdcowka....strasne ho zboznujem.... *14* *14* *14*
  • Ryan

prostě k sežrání.............hmmm.krása pohledět..tohle mým očím lahodí....
  • je moc moc peknej ve filmu nebeypečné známosti mu to v těch brýlích moc sůuší je sexi
  • Ryan

Je bozsky ja ho xem ja ho milujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jak on je krasny skvely

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit