Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky mi přijde jak cikán. I tím buranským chováním *8* *8*
  • po kom je z poloviny Rom? Matka ? Otec? jsem jen zvědavá...
    • po otcovi,otec je cigán
  • RYTMUS je nejleší *1* a má dobrý písničky tak ho nechte
  • Rytmus si super chlap a mocinky vam to s darou přeji pls nikdy se nerozejdite a pls nekdy sem napiš
    • Anoooo, to je velmi hezký příspěvek. Takový od srdíčka, ty mám moooc ráda. Jestli se Darinka rozejde s Rytmuskem, bude konec světa, prosím, prosím, prosím, nikdy se nám nerozejděte. Wowko,.......... zalez.
  • nevim co proti nemu mate je lepsi nez vetšina z vás
    • Co - lepší. NEJLEPŠÍ!!! A ty se jdi přebalit, očividně sis samou láskou ukáknul. A pak nastuduj pravidla českého pravopisu.
  • ...jak může nezpěvák hodnotit zpěváky? Jsi sice z "Píščan", ale v pořadu mluv spisovně slovensky. ...nebo se to prosím nauč!
  • nika1991
    *14* *14* *14* *14muj idol RYTMUS
  • rytmus je dobrej fandim mu a dare taky jsou dobry par *4* *4* *4*
  • Master co ten tvuj rytmus dokazal uplne prd to ze stocil par cd a stale ho nekdo strka do bedny nebejt ty jeho hvezdy co ma snad umele vse nikdo po nem nestekne kde ma nekde neco je uz uplne mrtvej kde ho hrajou kde ma nejakej konzik nikde nic jen se veze na vlne kterou mu tady uz nekdo nahodil akorat machruje za ma prachy a pritom ma prd par kecek zpiva po kofolsku a kazdej je baf ani v radiu ho nehrajou kazdej ho ma v p,,,,, je to luzer *12* *12* *12* *12*
  • rytmus je nejlepsi a kdo ho nema rad at jde do piiiiiiiiip bych chtel videt vas co byste predvedli
    • než předvádět to,co on, tak to budu doma radši látat ponožky, to je aspoň užitečná práce *1* *1* *1* ty jeho namachrovaný pózy hovoří za vše, tváří se jako king a přitom je tak ubohej, můj názor, já vám ten váš neberu, tak mi neberte ten můj. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit