-
Nechápem, ako môže niekto toho hrozného Rytmusa počúvať *11* *11* *11*
-
Jsi boží raper,baštim tě!! *14* *4* *3*
-
Patrik Vrbovský Rytmus Zbožnujem
-
Za to ja ho neznášam Rytmusa *16* *16* *16* *16*
-
Ritmus zeru te
-
Je o ničom Ryťmaus, ja ho mám akorát tak na háku a nemám ho fakt rád aj tú plastickú Daru Rolins
-
Ak je táto hrôza Rytmus celebrita a spevák, tak ja sa idem hlásiť k Mongolom *1* *1* *1* *1*
-
-
Tak klidně choď,nikdo tě nedrží,závistivče,on aspoň něco dokázal a ty co???
-
Lebo nevies hudbu keby si vedel tak by si inac premislal rock pop swing rap atd vsade su zname mena len treba pocuvat vsetko ako ja
-
-
rytmus je baro frajeris čawale nechteho bejt hahahhahahah *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Rytmus je akorát tak celý o ničom, to čo on produkuje sa nedá proste počúvať a neznášam rap
-
-
Ja Rytmusa fakt neznášam a nechápem ako ho môže niekto počúvať takú hrôzu
-
-
ty luky 1987 sa uvedom ze o kom pišeš nwm či by si dokázal to čo on tak čit..... *16* *16* *16*
-
Aha no...si pi... koukni se na jeho život v kine ko... pak zjistis ze ses mylim *3*
-
Asi preto ze je uznavani vsade
-
Musíš umět poslouchat,je vidět,že tomu nerozumíš chlapče... *3*
-
-
Hlavně, Diamond nema za potrebi se povysovat, vyvysovat a hustit komukoliv do hlavy jak je úžasná a skvělá a honit si ego a dělat ze sebe hogo fogo a na me nikdo nemá, hlavně ve svých textech není vůbec sprostá, a nejenže je zajímá jak povahove, rozumove a vzhledově, ale ma zajímavý dokonce i hlas, hlavně se stara sama o sebe a nemá zapotřebí na nikoho žárlit ani nikomu co závidět.........