-
Rytmus je ten nejvetsi pan zatim co on si vozi tu svoji zadel v kare ostatni jezdej do prace sockou ma tu nejkrasnejsi zenu na svete a prebral ji te fetce Homolovi co je furt vyhulenej z tech drog co uziva je to pan. On ma vse po cem jen touzite vsechny si vas koupi a ze je sprostej a kdo v teto dobe neni je to proste pan a kral hip hopu neni tady nikdo kdo je lepsi nez on. Prisel na to ze bejt komercni prinasi prachy. A dobre mu tak Homolacovi fetak co huli to svinstvo. A vsichni co hulej travu jsou smazky a fetaci. *1* *1* *1*
-
-
A všichni, co žerou Rytmuse, jsou magoři jako on. Jsi na omylu, ne každý je sprostý a přízemní jako tenhle buran, který by se od dětí z mateřských škol mohl učit základům slušného chování, děti by ho to naučily. A peníze? On není jediný,kdo má peníze, peníze má kdekdo a nemusí se s tím všude chlubit a chovat se kvůli tomu jako buran. *1* *1* *1* *1*
-
-
Patrika máš naprostou pravdu Rytmus je obyčejnej buran, neuznávam ho taky a nenávidím
-
-
-
všechno nejlepší *1* *1*
-
Rytmus je dobrý spěvák a vítečný raper a s janem krausem na you tobe ta píseŇ JEBE taky hustá *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
Taky se nauč pořádně česky!!!
-
-
Proč sem píšou akorát lidi, co neumí česky? Vlastně neumí česky psát! Je to tak trochu zvláštní, že jo? *7* *7* *7*
-
-
nwm, kámo :DD *1* *1*
-
-
A co vlastně říkáš na Rytmuse? :DDD
-
-
jop
-
soráč, pamatuješ si přece na ten bar, kde chlastal Rytmus, ne?
-
-
-
-
-
-
muj zpěvaček vše nejlepsíí *14*
-
Rytmus je nejlepší a taky největší frajer ze všech at si říka kdo chce co chce pro mě bude vždycky Král hip hopu!!!!!!!!!!!!! Akorát jestli mi může napsat odkaz kde najdu nejnovější termíny koncertu prosím *14*
-
Ritmus zeru te
-
I tady jsou smazané některé příspěvky, nejen u Farne. *10* *10*
Tka proč to sem asi tak píšem, že!!!! *7* -
-
Rytmus milujem ta od plienky mas fakt super pesnicky naj je zlatokopkao (∩ ω ∩) o:-);-)
-
-
Rytmus frajer...kdo naneho ma??ani nekterej gadzo nedokazol co on...a vetsina lidy mu tezce zavidej ze je to cigan a dostal se tak daleko...patriku jen tak dallll...ty na to masssssss.Irenaa
-
-
není cigan !!
-
-
myslela jsem, že je lepší ale chová se jak naprostej hajzl!
-
-
Jéého sory to ségra cez múj anonym cítim sa fakt trápne za to čo ti napíísala Moc sa ti ospravedlnujm
*13* *13* -
Já ťa asi zabijeeeeeeeeeeeeeeeem *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *8* *8* *8* *8* *8* *8* No počkaj Tak ťa zmlátím že ťa ani vlastná mama nespozná
-
-
Volam sa Eva pochadzam z Trebišova A Bivam na Ulici Šmermova 1516/26 Rytmus je moj odlubeni spevak Chcela bi som Ho vidiet v skutocnosti A povedat mu ze som jeho velkaa Fanušicka A mam Ho velmi rada Chcela bi som ich vidiet Aj Daru Tolins Milujem Vas z Patrikom tvorite krasni Parik slusi vam To Zboznujem Vas prosim Odpovedajte na Moj konentar
-