Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jennie
    rap mám ráda, ale Rytmus není můj idol a nikdy nebude...urážíte ho tady dost tvrdě, ale máte pravdu *1*
  • Text Vašeho příspěvku *14* *14* Rytmus je nejlepší. *14* *4*
  • Co to má ten rytmus na krku za kerku to je on sam?? to snad ne nee to je moccc *12*
  • Si Zabil :D
  • Luky1987
    Jestli je tohle individuum celebrita, tak já jsem prezidentem Slunecní Soustavy minimálne
    • Kdyby se sem dalo napsat co jsi ty,ale to nejde,ty nemáš v hlavě mozek,jsi zakomplexovaný člověk a plný závisti ty ubožáku. Je mi tě líto.
  • Z byčejnyho kluka co se stalon´neříkejte že se nikam nedostal
    je to prostě KRAL :DDD *14* *14*
    • Král všech kokotu???
  • Co vy píšete že nic nedokazal
    všák sepodivejte kde se dostal a kdyby neuměl repovat tak by přece nebyl kral repu zpamatujte se
    STE JEN UBOHY ZAVISTÍVCÍ
    KTERY neumijou nic jek krtizovat druhy
    Prostě je boží nema naněho nikdo :DD *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • A koho to zajímá? Tak si toho svyho Rytmuse sezer a udav se jim a vytri si sním třeba zadek a mindzu, když ho tak milujes. Já mu se....u do huby a z vysoka na něj chciju.
      • Závistivej ubožáčku,vrať se do svý mámy a od táty se nech předělat,jestli ještě dokážou...
  • Škoda že v životopisu není uvedeno zda absolvoval úspěšně ASPOŇ základní školu?
    • To víš že ano,a dokonce má střední školu,a umí i cizí řeči,je to překvapení??!!Někdo na to má a někdo né... *3*
  • Rytmus je individuum nič iné pre mna *16* *16* *10* *10*
  • rytmus is good

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší