-
SA NA TA A NA :-D
patri mezi nejhezci slavny čechi *7* *3* -
je nej.... a je to má plat. LÁSKA
Sagi je jedno z nejkrásnější a nejlepších stvoření všech dob. Je naprosto úžasný ..... Jen těžko se najde někdo kdo by ho kdy překonal! Je prostě nejlepší a taky nejkrásnější!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: je nej.... a je to má plat. LÁSKA
prosim Tě já nevim ale mně příde že Lukášek Vaculík je eště o trošičku hezčí.
Jo jo jo Lukášek to už je prostě takový kocourek. *14* *14* *14*
-
-
jj
je boží. *14* -
má platonická láska
Sagy je cool chlap, je fakt úžasnej!!! *14* -
manekýn
Nezlobte se, ale připadá mi moc gumovej. Vaculík je hezčí a přirozenější. *9* -
-
Re: manekýn
souhlas
-
-
WhHEeJj
NejLepšíííí *14* -
-
Re: WhHEeJj
skvělý zpěvák,neveděl jsem,že je Kurd,jsem si říkal,kde došel k takovému jménu -
-
Re: Re: WhHEeJj
jé,háček nad e jsem zapomněl
-
-
-
Sagvanovo dvojče
Čau lidi normálně znám chlapa kterej je uplně stejnej jako Sagi a sou stejně starý a sou opravdu uplně stejný -
-
Re: Sagvanovo dvojče
No jestli to Sagvanovo dvojče nebyl jeho brat Martin, který také žije v Praze *1* Jsou si fakt moc podobní.
-
-
muck
sagi je pěknej, vtipnej, roztomilej a sexy.Na to že mu je přes 40 vypadá skvěle *14* *14* *4* *8* muck -
OK
Takhle si předsavuju super Chlapa !!! prostě jako Saggy vtipnej a krásnej *14* *4* *14* -
xxx
Filmy se Sagvanem prostě miluju! Svělej herec, nádhernej chlap. S Lukášem Vaculíkem jako Kamarádi do deště nemají prostě chybu a film Vítr v kapse taky špica *14* *14* -
-
Re: xxx
Znáš přísloví Jedna vlaštovka jaro nedělá? Tak přesně je to s tímto pánem. To, že si zahrál ve dvou či třech filmech před dvaceti lety z něj opravdu herce nedělá. Ale musí se mu nechat, že z těch pár roliček těží do teď. *5*
-