Přejít na výpis diskuzí

Sagvan Tofi

OSOBNOST 31.12.2006 
86 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sanataana

SA NA TA A NA :-D

patri mezi nejhezci slavny čechi *7* *3*
  • je nej.... a je to má plat. LÁSKA

Sagi je jedno z nejkrásnější a nejlepších stvoření všech dob. Je naprosto úžasný ..... Jen těžko se najde někdo kdo by ho kdy překonal! Je prostě nejlepší a taky nejkrásnější!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: je nej.... a je to má plat. LÁSKA

prosim Tě já nevim ale mně příde že Lukášek Vaculík je eště o trošičku hezčí.
      Jo jo jo Lukášek to už je prostě takový kocourek. *14* *14* *14*
  • jj

je boží. *14*
  • ajous

má platonická láska

Sagy je cool chlap, je fakt úžasnej!!! *14*
  • boticka

manekýn

Nezlobte se, ale připadá mi moc gumovej. Vaculík je hezčí a přirozenější. *9*
    • Re: manekýn

souhlas
  • vlastulinulinka

WhHEeJj

NejLepšíííí *14*
    • Re: WhHEeJj

skvělý zpěvák,neveděl jsem,že je Kurd,jsem si říkal,kde došel k takovému jménu
      • Re: Re: WhHEeJj

jé,háček nad e jsem zapomněl
  • Sagvanovo dvojče

Čau lidi normálně znám chlapa kterej je uplně stejnej jako Sagi a sou stejně starý a sou opravdu uplně stejný
    • Re: Sagvanovo dvojče

No jestli to Sagvanovo dvojče nebyl jeho brat Martin, který také žije v Praze *1* Jsou si fakt moc podobní.
  • muck

sagi je pěknej, vtipnej, roztomilej a sexy.Na to že mu je přes 40 vypadá skvěle *14* *14* *4* *8* muck
  • anetteolzon

OK

Takhle si předsavuju super Chlapa !!! prostě jako Saggy vtipnej a krásnej *14* *4* *14*
  • xxx

Filmy se Sagvanem prostě miluju! Svělej herec, nádhernej chlap. S Lukášem Vaculíkem jako Kamarádi do deště nemají prostě chybu a film Vítr v kapse taky špica *14* *14*
    • petruse

Re: xxx

Znáš přísloví Jedna vlaštovka jaro nedělá? Tak přesně je to s tímto pánem. To, že si zahrál ve dvou či třech filmech před dvaceti lety z něj opravdu herce nedělá. Ale musí se mu nechat, že z těch pár roliček těží do teď. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit