-
Film AVATAR is very good *14* -
Love you
Hello,I love you Sam *14* -
jupí
to ho teda ale je!!! *1* *14* *1* *14* *1* *14* -
Máš velikou naději v březnu je Souboj Titánů a Last Night .A točí další!!!Máme se na co těšit!!!!!!!! *3* *3* *3* -
Re: Avatar 2
ano mas uplnu pravdu avatar 2 uz si take neumime predstavit . na stesti o tom nekde nehovorili *13* *3* *15* *16* *9* -
v avataru to fakt válel vypadal že je opravdu ochrnuty miluju ho a doufám ze ho jeste nekde uvidim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Drácula
JO JO to jsem taky četla ,má se to odehrávat v Mexiku.A ještě novinka Sam jako další James Bond!!!To jsem zvědavá jestli to klapne!!V obleku mu to moc,moc sluší!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Drácula
jo ještě jsem zapoměla: hlavní roli vyšetřovatele vražd -
Re: Drácula
A další novinka!!!Samík bude hrát ve filmu The Fields!! *14* tak se mi zdá ,že budem mít co dělat aby sme každej film s nim skoukly!!! *14* *14* *14* *1* -
Re: Drácula
Jooo.. *3* Už se těším jak to dopadne, ale se Samem určitě skvěle *4* -
Drácula
Tak jste už slyšeli tu NOVINKU že Samík bude hrát v novém Draculovi?????To je bomba doufám že to natočí perfektně!!!!!!!!!!! *14* *14* -
Mno nevím co si o tom mám myslet, ale na jednu stranu doufám, že to neprojde neumím si představit Avatara 2 to prostě by bylo trošku divný. Ale souhlasím, že vidina Sama v dalším filmu je úžasná. *3* -
Re: akce
nn nemůžu!!!!!! *14* *14* -
Re: Re: prosím
oki takéé :) -
bEst
*14* je mocíQ krásnbej a v tom Avataru upe nádhernej! avatar byl nejj film co sem kdy viděla! *14* -
Teda
teda lidi 201 členu!!!!!!!!!!
jen tak dal!!!!!!!!!! -
Dalsi fanousek
Jo ja jsem taky fanousek Sama. Uznavam ho, Jake Sully v Avatar-u byl suprovy. *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: prosím
Skusím!!!!!!!!! *8* *8* -
prosím
Hej lidi skuste vaším kamošum na osobnostech poslat spravu jestli by nechtěli stoupit do fanklubu Sama?!
Čekam na vaše odpovědi!!! *3* -
ANO
naprostý souhlas!!!!! *15* *1* *8*