Přejít na výpis diskuzí

Sam Worthington

OSOBNOST 4.5.2009 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aluska33

Re: de to rychle

Máš pravdu, nedávno nás tady bylo 10!! !!!!!!!!!!!!!!Paráda jen pěkně dál!!!Sam si to zaslouží!! *14* *14*
  • brad

de to rychle

Ten naš fanklub se rozrusta doooooost rychle!!!!
  • brad

hmm

dvojka to bych uvítal ale větčině případu druhej díl zkazí!
    Ale za to další díl ze Samem!!!
  • aluska33

Tak jsem četla ,že chystají 2.Tak nevím mám se těšit nebo mám mít strach ,že to pokazí???Když to je užasnej film a co když to nebude už ono!!Ale zase ta představa dalšího filmu se Samíkem je velice lákavá!!!Že?? *14* *14* *7* *7*
  • xx-paula-xx

Re: !

Woow xD Souhlasím FILM ROKU podle mě dokonce FILM století!!! *4*
  • brad

!

Prej činani přejmenují jednu svojí horu podle filmu Avatar!!! *1*
    Prej film roku!!!naprosto souhlasim!!!!!
  • !

jako natáčí takový pecky jako avatar terminator 4 souboj titánu ale mohl by dostat i víc malejch rolí je fakt pecka herec.
  • rain

Re: Nádhera

já se bála o Trudy a zase mi jí tam zabili :( v každym filmu mi zabijou Michelle. A Avatar je krásnej film
  • xx-paula-xx

=)

Perfektní herec ve všech ohledech! *4*
  • brad

ANO!!

taky se těším!!! *15*
  • aluska33

akce

Mluvíš mě z duše!!!!Je to tady mrtví,to nikdo nediskutuje??Já se těším na Titány a na Poslední noc(Last Night)nemůžu se dočkat!!!!A co ostatní?????Taky se nemůžete dočkat? *3* *3* *14* *14*
  • brad

POZOR

hej lidi chce totu trochu rozhejbat!!!! *16*
  • aluska33

fotky

Tak s 15 jen 3 to je škoda!!!! *9* *9*
  • aluska33

Fotky

Tak jsem tam opět dala 15 fotek ,jsem zvědavá kolik jich tam dají!!!!! *7* *7* *14* *14*
  • brad

Ano

Ano!!! *14*
  • aluska33

Fotky

Už jsem tam dávala spousty fotek a některý tam dají a některý ne !!To mě štve jsou moc,moc pěkný.Nevím podle čeho to třídí. *7* *7*
  • aluska33

Kocourek

Tak k těm vláskům,nevím nevím!!Mě připadá že mu to sluší s krátkýma ale když jsem si sehnala s ním další filmečky tak třeba v Somersault je má dlouhý a kudrny a je naprosto k sežrání!!!!však v Avataru je má pak delší a moc mu to sekne.Já fakt nevím!!V Titánech je skoro do hola a je taky mu to moc sluší.Konečná odpověd .JE TO KOCOUREK VE VŠEM CO MÁ NA SOBĚ NEBO NA HLAVIČCE!!!!Určitě mě dáte za pravdu.Pa *14* *14*
  • brad

!

Taky čekam na souboj titanu!!! *15*
    Mam otazku myslíte že to Samovi sluší víc s kratkymi vlasy nebo s delšími???
    Ja osobně se přiklonim těm kratším!! *5*
  • lea

Sam

Avatar, nádherný film. Viděla jsem ho už 3krát a ráda se opět, brzy podívám *4* Jinač Sama jsem si oblíbila už v roli Marcuse(Salvation) *14* Je opravdu supr. A už nedočkavě čekám na premieru "Souboj Titánů" *15*
  • aluska33

Re: Terminator

Máš pravdu,tam je super.Uplně zastínil Christiana.Mám ho taky moc,moc ráda ,ale tady je lepší Sam!!!!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit