-
Nie ja nosím bombarďáky
-
No mne bolo fajn v studni ason som sa olúpala Inak mam nové tanga nechceš ??
-
Ahoj Samarka .. Chapem teraz to je ťažke keďže bola zima a zamrzla si v studni... Ale vieš no... Lepšie než byť tu na zemi s tymi imigrantmi
-
Ty Čupka jedna
-
Sára se na to koukala a zrovna jí zvonil phone.^^ a pak mela jizvu:O ^^
-
žiješ nežiješ ja ta rada mat nebudem viem že si mala tažky život ale ked už existuješ tak prečo tam nemaš niake fotky alebo tak dalej videa
-
hej baby chalani myslite že existuje pretože ja by som si z nej nerobila srandu
-
jéj Samara vie po slovensky? *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ahoj sami tak to co se ti stalo chudacku takovi zivot a vzdy je jen jeden ale ty si nesmrtelna mej se ahoj
-
No a a co ja s tim?
-
Čau moja no ako sa maš uš sme si dlho nepisali a kupila si mi te tangače lebo mňe sa straťil mama ma taku eroticku supravu e nechcem mi ju dať lebo som panna a poljevku nežerem
-
Moja zlata no ako sa maš ? Ako žeieš uš sme si tu dlho nepisali
-
čau samara :) čo ty? stále šlapeš za polievku?
-
Moja zlata. Nedovoluj si. Olizovať ťi možem gule to mi najviac chuťi. A pridem ťa strašiť. Aby si. Vedela kedy sa maš pripraviť. Sak vieš. Daj si tanga je to pene. Moja mama to nosi. V tom stripterskom bare .. Uš som tam bola je to tam bobove pojddme dame si mathni a budem sa hrať s mojou mamou.
-
No čauťe deťi mala som narodki. Nič sťe mi neposlali. Zato vas zabyem hlavne tu sexsicu stimi tangačmi pametaš
-
Všechno nej k šestnáctinám! Jak se ti žije v tý studni? :D
-
Je trochu pekná na 90%
-
Nasekám ta na LEGO aby si mali deti v škôlke s čím hrať! Inač v piatok si mala zatmenie mozgu! A počkaj ťa opaskom naporcujem a tvoje vlasy roztrvim a pouzijem ako korenie! Ty sa naučíš správať k ocovi! Začne vojna! Do studne možeš isť raz za rok! Každy den mi budeš olizovať nohy a potom ťa zneužijem! Potom pojdeš žrať a ja ťa stoličkou buchnem po chrbte! Ty sa naučíš! Budeš mi hovoriť pane!
-
Tyb uršula vimastena si nedoviluj do mnaty niesi moj oco ty pemik škaredi ja nespim preto lebo nemixžem stale mam nočne mori s tvojou chlpatov rytou račeja
-
A že Samara! Vieš čo je to karma? Ano presne tak si to ty! Alias illuminate.... lebo samara ma 6 písmen a karma 5...6-5=1 ako jedno oko v znaku iluminatov! Nahoda? Ja myslim že nie! Vieš čo?!? Ak chceš tak mi pridi vytrieť riť s tymi tvojimi dlhými vlasami...ale račej nie lebo ich máš ako šmirgel papier!!! A s tvojou mamkou som sa chcela porozprávať otom čo sme to z teba urobili! Ano presne tak som tvoj otec samarka! A to preto nikdy nespis! Lebo som napol sova! A niesi strasidelna len retardovana preto sa tak pribrzdeno ksichtis a si slepa mas sedy zakal preto sa nevies ocesat do zadu! Chapeš? Si postihnuta! Niesi mrtva! Keby si bola tak si zaujimava ale niesi! To je vsetko a povec mame ze nabuduce ked bude skakat z utesu tak nech sa aspon trafi do toho oceanu nie zase do toho konara! Ahoj a vylieč sa moja dceruška?! A vyspi sa cez deň... ako správna sova! Ale Nevzlietnes lebo mas take mokre vlasy ze vazia viac nez ty