-
jinak
Když už mluvíš že normální lidi se chovají jinak,mě zas nepřijde normální když se někdo vyjadřuje slovy parchant,hajzlík,držku,Krysa,to všechno si použila.Na negativní názor máš právo,ale i ten se dá vyjádřit slušnou formou,ale mluvit takto o někom,koho vlastně neznáš,a který ti osobně neublížil zas nepovažuji za normální já -
no
Myslíš že to olizování dělá schválně? Je to určitý zlozvyk,kterého by se asi nejraději zbavil,ale tyto formy tiku nejdou odstranit tak jednoduše,je to,jak kdybys někomu kdo koktá říkala aby nekoktal,není dobré se mu za to posmívat,či mu to vyčítat,vlastně za to nemůže.Jinak já už dávno nejsem v pubertě a zastávám se ho proto,že jsem byla pořadatelkou jedné akce kde vystupoval,znám pár lidí ze showbyznysu,on mě svým vstřícným chováním velmi překvapil,o hvězdných manýrech nemůže být ani řeč,věř mi,ty jsem taky poznala,ale od úplně jiných lidí než je on.Jinak jsem máma přibližně stejně starých dětí jak je on,vím co dovedou, spousta se jich chová daleko hůř,jen je nikdo nefotí,ptám se ještě jednou,co dělá tak strašnýho? Krade ,vraždí ? Ne jen se baví,bav se taky a nevyčítej mu to -
Sámer Issa je NEJKRÁÁÁÁSNĚJŠÍ kluk na celé planetě!!!!!!!!!!!!!!! MILUJU TĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
omluva
omlouvám se,nešlo to odeslat a je to tu třikrát -
fůůůj
já mám sluch narozdíl od tebe. Sámer dělá akorát ostudu českýmu šoubiznisu je to namachrovanej hajzlík. -
Sámer
Nevím co mám napsat,jsi hezký,ale nevím,mohl by ses chovat jinak,ale když tě zase srovnám s tím Savkoi,tak jsi oprati němu hvězda!!!! *3* *3* -
medvidek
Samirek je strašně sladoučkej ja mu fandila od začatku superstar je strašně krasnej umi krasně spivat mam jeh dvě desky jsou užasne co bych dala za to abych se s nim setkala *14* muselo by to byt jen sen samirku miluji te -
Hele Aleno Nohavová nech těch nadávek ja si ty vsecky příspěvky čtu ! tak pozor ! d****r *1*
-
Sámirek
Sámir je nejkrááááááásnější kluk na celém světě! Je sexy, přitažlivej, úžasnej a nádherně zpívá!!!!!!!!!!! Je to můj brouček!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
hulvát
No ty budeš dle slovníku větší hulvátka než on,on se k tobě tak choval,nebo čteš bulvár a vše mu věříš,odpověz si sama sobě.O zpěvu se nevyjadřuj,když si na rozdíl od jeho učitele zpěvu Klezly bez sluchu,protože on tvrdí opak,kdopak tomu asi rozumí víc?