-
Kéééž by to byl pořád ten starý Sámer, jak si furt olizoval pusinku!!!!
-
Třeba se chce zviditelňovat. Bůh ví co se děje v jeho hlavě ať si konec konců dělá co chce je to jeho život ne? Ty se taky měj hezky!!!!
-
narozeniny
Jak si pochopila na těch narozkách jsem byla,on dost maká,kdyby si viděla jeho vystoupení a choreografii,pochopila bys,ale máš taky pravdu v tom,že si to kazí dost příšerným mediálním obrazem,vlastně se ti ani nedivím,že si myslíš co si myslíš,on je dost hyperaktivní a stíhá obojí,pracovat i dělat ostudu,nesmíš ale věřit do slova všemu co se píše,např přímo od něj vím,že fanynky by nikdy nezneužil,ale ejhle vyjde článek o údajném sexu s fanynkami na záchodě,to bylo příšerný,přitom šlo o jeho dlouholeté kamarádky,které by na záchod rozhodně neměl zapotřebí tahat,a je toho víc ,za ty hříšné tance si už tak trochu může sám,a za ten stryptýz,zas jeho přátelé,jenom nechápu,že si nedá na bulvár bacha a spíš se přes něj takhle hloupě zviditelnuje,to je asi jediné co bych mu vyčetla,nechápu,že nemá kolem sebe lidi co by mu ve zlepšení image pomohli a snad tenhle způsob propagace vyhledávají,fakt nevím. Měj se a vykat mi nemusíš,tvůj názor ti neberu,jen vím že je zkreslený tím hloupým bulvárem -
TAk abych ti začala vykat. Mě je 17 já ho neznám ale nejsem jediná co dá na internet a noviny. Možná kdybych ho znala vždyť jsem psala já byla úplně zněho vedle když byl v superstar to nebyl tak vidět. Ale jak začaly psát noviny jak kouří marihuanu a že nic nedělá akorát je na diskotékách. A to převažuje nad tím že někde zpívá... něco na tom pravdy určitě bude.Jinak od Vás bych nečekala že ho budete mít ráda většinou lidi ve vašem věku ho nesnáší. To bude tím asi že ho znáte.
-
věk
je mi lehce nad 40.Ta stryptérka byla dárek od kamarádů,to vystoupení bylo sice odvážné,ale v rámci slušnosti,a dnes byla upoutávka v televizi s názvem Sex na veřejnosti,přitom do sexu to mělo daleko jako je odsud do vesmíru,to jen aby si věděla jak umí bulvár zveličit,ale i tak si myslím že tenhle dárek měl přijmout někde v soukromí,není to dobré a pak si spousta lidí myslí přesně to co ty,přitom kdo na těch narozeninách byl ,ví své.Vím že lidi mluví i hůř,vlastně proto se s tebou bavím,snad z toho vyrosteš,zrovna tak jak Sámer z těch svých průserů,jen aby pro něj nebylo pozdě,mě se vždycky líbilo jak zpíval,a zeptám se taky kolik ti je? -
já píšu co si myslim a tohle co jsem psala já nepovažuju za nadávky jo čtu je a jsou tam víc sprostí než já. Já jsem ještě na tom dobře. škodí si sám to taky ale i ostatním co ho znají a jeho rodině. Mě to je úplně volný co on dělá ale neni to hezký. Já tady píšu jenom co si myslim. Můžu se zeptat kolik ti je? Prosím *3*
-
ještě
co se týče toho stryptýzu,nebylo to spontání,ale naplánované v rámci vystoupení k písni ke které se to hodí,tak jsem sama zvědavá co o tom novináři napíší,on věděl že ho fotí,asi má rád provokace,moralisti ho určitě zas odsoudí,mám pocit,že už to dělá naschvál,ale opakuji,ubližuje sobě,ne nikomu jinému -
ty
Děti jsou míchané,ale to je vážně jedno,co se týče hvězdných manýrů,šlo tedy o charytu,a někteří si i za to vzali prachy,on ne,ale jména bych nerada prozrazovala,jinak dnes je 8. a čekej zítra 9.8. zas nějaké pikantní články.Na svých narozeninách to dost rozjel a zúčastnil se vystoupení se stryptýzem/ne že by se odhalil,byl v boxerkách,ona v tangách.Taky si myslím že třeba tyhle věci mu spíš přitěžují,dělá si to zbytečně těžší.Ale ubližuje tím sobě ostatním ne,tak tu nenávist dost nechápu,vím že ho spousta lidí nemusí,ale pokud čteš občas internetové diskuse,lidi nesnáší kdekoho.I já některé osoby nemusím,ale nikdy by mě ani nenapadlo jim chodit nadávat na diskuse -
nevim jak jsem přišla na tři syny ale to je jedno a kdo např. má hvězdný manýry jestli se můžu zeptat.
-
Ale kdo řekl že jsem ta v tomhle určitim věku. A to už si tady myslim psala že negativní názor se dá vyjádřit slušně. Já vim ale to není to praví a já nejsem jediná kdo ho nesnáší a mysliš že by se k dámě jako ty když máš ty tři dospělí syny tak choval asi ne. Abych řekla pravdu já ho měla ze začátku ráda ale to co se z něho klube to je hrozný... aspoň kdyby uměl zpívat..... jo já vim on to umí *1*